ماده 26: در كارگاههايي كه پخت و پز انجام مي شود و يا مجبور به ذخيره مواد غذايي فاسد شدني هستند بايد يخچال يا سردخانه مطابق با شرايط ذيل وجود داشته باشد: 1- يخچال يا سردخانه بايد مجهز به دماسنج سالم بوده و درجه حرارت آنها بطور منظم و مرتب كنترل گردد.
2- نظافت و شستشوي داخل يخچال و سردخانه بايد مرتباً انجام شود.
3- به منظور جلوگيري از احتمال فساد در اثر قطع برق بايد سردخانه مجهز به برق اضطراري باشد و سيستم برق آن ايمن باشد.
4- لاشه هاي گوشت بايد از چنگك آويزان گردد.
5- از قرار دادن مواد غذايي بطور مستقيم و بدون داشت ظرف مناسب در داخل يخچال و سردخانه جلوگيري شود .
6- قبل از قرار دادن سبزيجات و ميوه جات در يخچال بايد آنها را شستشو و ضد عفوني نمود.
7- كارگران بايد براي ورود به داخل سردخانه از كفش مخصوص سردخانه استفاده نمايند.
8- ورود افراد متفرقه به داخل سردخانه ممنوع مي باشد.