لوگوی علوم پزشکی
  • صفحه دانشگاه
  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • نقشه سایت
EN
  • صفحه دانشگاه
  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • نقشه سایت
  • صفحه دانشگاه
  • صفحه اصلی
  • گروههای کارشناسی
    • آموزش و ارتقای سلامت
    • آمار
    • پیشگیری و مبارزه با بیماریها
    • سلامت روانی ، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد
    • دارو و آزمایشگاه
    • گسترش شبکه
    • بهداشت حرفه ای
    • سلامت جمعیت و خانواده
    • سلامت نوجوانان و جوانان
    • بهداشت محیط
    • بهداشت دهان و دندان
    • بهبود تغذیه
    • مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا
    • مرکز پایش سلامت
  • بخشنامه ها و قوانین و مقررات
  • تماس با ما
  • دفترچه تلفن
  • نظرسنجی
  • خدمات الکترونیکی
    • سامانه پایش مراقبتهای اولیه بهداشتی
    • بانک اطلاعات مراقبتهای اولیه بهداشتی
    • سامانه یکپارچه سلامت
    • سیستم ثبت سرطان
    • سامانه یکپارچه پایش برنامه عملیاتی
    • سامانه ثبت و آنالیز داده های بیماران مبتلا به سل
    • سامانه پرداخت مبتنی بر کیفیت
    • سامانه نظام ثبت و طبقه بندی علل مرگ
    • سامانه یکپارچه اطلاعات جمعیتی(سیاج)
    • سامانه گزارش ساز سیب
  • لیست کارکنان
  • معرفی مرکز بهداشت استان
  • مدیریت
  • روابط عمومی
  • پزشک خانواده
  • شبکه جامع و همگانی سلامت
  • معاونت اجرایی
  • چارت سازمانی
  • قوانین و مقررات
  • شناسنامه ی فرآیندهای بهداشتی دولت الکترونیک
  • پرسش و پاسخ
  • گالری تصاویر
  • ایمیل
  • سایتهای مفید
  • نقشه سایت

بهبود تغذیه

تغذیه در واکسیناسیون کووید (pdf)
کاهش آرسنیک برنج (pdf)
کاهش آرسنیک برنج (
jpeg )
مرغ سایز (docx)
مرغ سایز (jpeg )
کمپین کاهش مصرف نمک ( PDF )
کمپین افزایش مصرف لبنیات ( PDF )
بسته آموزشی مراقبت تغذیه ای بیماران سل(PDF)
هرم غذایی کودکان 1 تا 5 سال
بسیج تغذیه، کرونا، واکسیناسیون
تغذیه، کرونا، واکسیناسیون (1)
تغذیه، کرونا، واکسیناسیون (2)
دستورالعمل بسیج تغذیه سالم

 

برای باز کردن فایل های PDF ، بر روی منوی مورد نظر راست کلیک کرده و Save Target As را انتخاب کنید.

 

برچسب ها : 

  •  مصرف مواد لبنی 
  •  بهبود تغذیه 
  •  کاهش مصرف روغن 

 
  • آشنایی با گروه
    • پرسنل
      • فتح اله پورعلی ( رئیس گروه )
      • آرزو اصغری ( کارشناس بهبود تغذیه )
  • برنامه های گروه
    • ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه
    • پيشگيري و كنترل اختلالات ناشي از كمبود يد(IDD )
      • برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید( IDD )
      • دستورالعمل
      • پایش ید ادراری دانش آموزان
    • کمبود آهن، کم خونی ناشی از فقر آهن
    • راهنمای جامع تغذیه مادران باردار
    • دستورالعمل جدید تغذیه کودکان -96
    • دستورالعمل مشارکتی کودکان
    • حمایت تغذیه ای زنان باردار و شیرده نیازمند
    • تامين يك وعده غذاي گرم در روستامهدها
      • مقدمه
      • دستورالعمل روستامهد
    • پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی
      • مقدمه
      • دستورالعمل چاقی
    • مدیریت تغذیه در بحران ها
      • مدیریت تغذیه در بحران
      • دستورالعمل مديريت تغذيه در بحران
  • مطالب آموزشی
    • پکیج نهایی آموزش همگانی تغذیه
    • بسته آموزشی مراقبت تغذیه ای بیماران سل
    • بسته آموزشی تغذیه سالم برای پیشگیری و مراقبت از کرونا
  • تغذيه سالم در ماه مبارك رمضان
 
 آموزش همگانی تعذیه سالم
  • آشنايي با گروههاي غذايي اصلي
    • مقدمه
    • گروه نان و غلات
    • گروه سبزي ها
    • گروه ميوه ها
    • گروه گوشت و حبوبات
    • گروه شير و لبنيات
  • تغذيه در دوران هاي مختلف زندگي
  • تغذيه در بيماريهاي مزمن
  • تغذيه در گروه هاي خاص
  • تغذيه در اماكن عمومي
  • ريزمغذيها
  • بايدها و نبايدها در تغذيه
 

اطلاعات تماس

  • تبریز-خ عطار نیشابوری-خ ملاصدرا-جنب پمپ گاز CNG مرکز بهداشت استان
  • eazphc@tbzmed.ac.ir
  • کد پستی:5165990001
  • 31773513
  • 31773585:فاکس
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه نهم تير 1401 All Rights Reserved © Tabriz University of Medical Sciences
خروج