• تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1338
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست ویژه خبري اعلام برنامه های هفته سلامت در مرکز بهداشت استان

..

نشست ویژه خبري اعلام برنامه های هفته سلامت در مرکز بهداشت استان

 

 


نشست ویژه خبري اعلام برنامه های هفته سلامت  در مرکز بهداشت استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جمع خبرنگاران با بیان برنامه­های هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: رسانه­ها در ارائه اطلاعات برای بالابردن آگاهی مردم نقش اساسی دارند. رسانه می­تواند مهارت لازم را در طول زمان ایجاد نماید و اگر خود مراقبتی آگاهانه نباشد تضمین سلامتی وجود نخواهد داشت. دکترصومی به تغییر رفتار و سبک زندگی اشاره کرد و گفت: برای تغییر رفتار باید بینش فرد تغییر کند و بینش برای تغییر نیازمند آگاهیست و ظرفيت بزرگ رسانه­ها در اين امر راهگشا خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطر نشان کرد: 70 درصد سلامتی با خود مراقبتی صحیح حاصل می­شود و با افزایش آگاهی و دانش مردم، مراجعات مکرر به پزشکان و مطالبه دارو، کم خواهد شد. وی افزود: عمق بخشیدن به خدمات سلامت و تامین حفظ و ارتقای آن نیاز به همکاری­های چندبخشی دارد و متولیان سلامت و متصدیان ارائه خدمات بهداشتی درمانی، از نظارت افراد واقع بین و انعکاس کاستیها استقبال می­کنند.

دکتر تبریزی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز  با اشاره به میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: نقش مادران سالم در پرورش خانواده پرصلابت و بالنده و تربیت فرزندان سالم مهم و اساسي است.

دکتر تبریزی رسانه­ها را به عنوان مروجان اصلی سلامت عنوان کرد و اظهار داشت: با افزایش علم و آگاهی مردم در راستای ارائه اطلاعات مبتنی بر شواهد از سوی رسانه­ها، مهارت و توانمندی فرد در خود مراقبتی افزایش می­یابد و با برنامه­ریزی و اجراي به موقع، گام­های موثری در ارتقای سلامت خود بر می­دارد و از این طریق از ابتلا به بیماری‌های گوناگون پیشگیری می­شود.

 

  • کد خبر : 37677