جلسه کارشناسی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در تاریخ 21/04/93 تشکیل گردید
...
دکتر صومی ابتدا به مصوبات قبلی کارگروه و امنیت غذایی استان پرداختند و موارد زیر مورد بحث و تصویب قرار گرفت:
1- اعلام آمادگی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز جهت انجام آزمایش باقی مانده دارو، سموم و فلزات باقی ماند در فرآورده های خام گوشتی
2- شناسنامه دار نمودن تخم مرغ تولیدی و توزیعی توسط اداره کل دامپزشکی استان با همکاری بهداشت محیط معاونت بهداشت پس از فرهنگ سازی و اطلاع رسانی همگانی
3- با توجه به میزان بروز بالای تب مالت در استان(38 مورد در یکصدهزارنفر) در راستای پوشش واکسیناسیون 100%دام های استان در سالجاری مقرر گردیداعتبار مورد نیاز دامپزشکی استان حداقل به میزان 5000،000 هزار ریال در شورای برنامه ریزی استان طرح و نسبت به تامین و تخصیص اعتبار فوق اقدام گردد.