• تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۳
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1529
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه کارشناسی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در تاریخ 21/04/93 تشکیل گردید

...

جلسه کارشناسی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در تاریخ 21/04/93 تشکیل گردید

 

 

 

 
1-   جلسه کارشناسی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به ریاست دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ 21/04/93  تشکیل گردید. در این جلسه مسئولین و کارشناسان ادارات مختلف از جمله امور اجتماعی استانداری، اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری، اداره کل امور شهری و شوراهای استانداری، دبیر شورای اسلامی استان، مدیرکل و روسای اداره نظارت و کنترل مواد غذایی، اداره قرنطینه و امنیت زیستی و اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی دامپزشکی استان، معاون دارو وغذا و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، رئیس گروه بیماریهای واگیر، مدیرگروه بهداشت محیط و کارشناس زئونوز مرکز بهداشت استان حضور داشتند.

دکتر صومی ابتدا به مصوبات قبلی کارگروه و امنیت غذایی استان پرداختند و موارد زیر مورد بحث و تصویب قرار گرفت:

1- اعلام آمادگی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز جهت انجام آزمایش باقی مانده دارو، سموم و فلزات باقی ماند در فرآورده های خام گوشتی

2- شناسنامه دار نمودن تخم مرغ تولیدی و توزیعی توسط اداره کل دامپزشکی استان با همکاری بهداشت محیط معاونت بهداشت پس از فرهنگ سازی و اطلاع رسانی همگانی 

3- با توجه به میزان بروز بالای تب مالت در استان(38 مورد در یکصدهزارنفر) در راستای پوشش واکسیناسیون 100%دام های استان در سالجاری مقرر گردیداعتبار مورد نیاز دامپزشکی استان حداقل به میزان 5000،000 هزار ریال در شورای برنامه ریزی استان طرح و نسبت به تامین و تخصیص اعتبار فوق اقدام گردد.

  • کد خبر : 37717