کارگاه آموزشی یک روزه تربیت مربی آموزش کنترل و مبارزه با بیماری تب مالت
کارگاه آموزشی یک روزه تربیت مربی آموزش کنترل و مبارزه با بیماری تب مالت در مرکز بهداشت استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت استان کارگاه آموزشی یک روزه تربیت مربی آموزش کنترل و مبارزه با بیماری تب مالت. با حضور مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ، نماینده دهیاران ، کارشناسان امور اجتماعی فرمانداری شهرستان¬های تبریز، اسکو و بستان آباد و کارشناسان شبکه¬های بهداشت و درمان، روز چهارشنبه مورخه 21/1/98 در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
در این نشست علیخانی، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری به نقش رابطین بهداشتی، آموزش مستمر و مشارکت و همکاری بین بخشی در کنترل بیماریها بخصوص تب مالت تاکید نمودند.
دکتر حامی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ضمن تاکید به همکاری دامداران با اکیپهای دامپزشکی در واکسیناسیون دام بر علیه بیماری تب مالت از انجام تست و کشتار دام آلوده خبر دادند و اعلام نمودند امسال تست و کشتار در دام سبک (گوسفند و بز) نیز اجرا خواهد شد.
دکتر درستی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت در خصوص نکات ذیل تاکید نمودند
دکتر حامی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ضمن تاکید به همکاری دامداران با اکیپهای دامپزشکی در واکسیناسیون دام بر علیه بیماری تب مالت از انجام تست و کشتار دام آلوده خبر دادند و اعلام نمودند امسال تست و کشتار در دام سبک (گوسفند و بز) نیز اجرا خواهد شد.
دکتر درستی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت در خصوص نکات ذیل تاکید نمودند
- مردم باید از شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند و شیر تازه محلی باید جوشانده شود. (بعد از جوش آمدن 5 دقیقه غل بزند)
- پنیر محلی باید به مدت 3 ماه در آب نمک 17% نگهداری شود و سپس به مصرف برسد.