غذا یکی از ضروریات ادامه حیات انسان است زیرا غذا به ماده جامد یا مایعی اطلاق می شود که بعد از خوردن و هضم شدن، از طریق روده ها جذب و برای نگهداری نسوج و بافتها – ترمیم بافتهای از بین رفته – رشد و نمو – تولید مثل سلولی – تنظیم فعل و انفعالات حیاتی – ایجاد حرارت و انرژی و بالاخره تشکیل مواد ذخیره ای، در بدن مصرف میشود .

غذا در صورتی میتواند برای انسان مفید و نیازش را برطرف کند که عاری از هرگونه آلودگی باشد در غیر اینصورت باعث بروز انواع مسمومیت ها و عفونتهای غذایی و در نتیجه بیماری مصرف کننده شده و از جنبه های مختلف ضررهای جبران ناپذیری به فرد و جامعه تحمیل می کند.

از طرفی با افزایش روز افزون جمعیت تولید و تهیه مواد غذایی کافی یکی از مسائل پیچیده و بسیار مشکل بویژه در ممالک جهان سوم میباشد و با وجود این مشکل مسائلی مانند عدم رعایت موازین بهداشتی در مراحل مختلف تولید و تهیه و مصرف مزید بر علت شده و سبب کاهش هرچه بیشتر مواد غذایی قابل استفاده برای انسان میگردد .

بهداشت مواد غذایی با اعمال موازینی که رعایت آنها در تولید، فرآیند، نگهداری و عرضه مواد غذایی موجب فراهم کردن غذای سالم با کیفیت بالای بهداشتی خواهد شد در حل این مهم تلاش میکند.

در راستای کنترل مواد غذایی در اماکن که از وظایف بهداشت محیط میباشد متاسفانه علیرغم تذکرات و راهنمائیهای بعمل آمده به متصدیان به علت عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن همه ساله مقدار قابل توجهی مواد غذایی غیر قابل مصرف انسانی در اماکن کشف و معدوم میشود که آمار آن در ذیل آورده شده است.

ارقام اعلام شده در مورد مواد غذایی معدومی شاید درصدی از کل مواد غذایی غیر قابل مصرف دور از دید بازرسان به مردم عرضه و توسط آنها مصرف شده است که میتواند باعث بروز انواع ناراحتی ها در مصرف کننده باشد بنابر این لازم است فعالیتهای خود را در کنترل مواد غذایی بطور همه جانبه چه در مرحله تولید و چه در مرحله عرضه بیش از پیش توسعه داده و جهت جلوگیری از تلف شدن سرمایه های ملی حتی الامکان با آموزش مانع تولید و عرضه این گونه مواد در اماکن باشیم .

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: