اهداف‌ طرح:

1.  100% کارگاههای‌ روستائی‌ و 70% کارگاههای‌ شهری‌ حداقل‌ یکبار مورد بازدید قرار گیرد و دارای‌ پرونده‌ بهداشتی‌ باشد و عوامل‌ زیان‌ آور موجود در آنها شناسایی‌ شده‌ باشد.

2.  10% عوامل‌ زیان‌ آور شناسایی‌ شده‌ در کارگاههای‌ شهری‌ و روستایی‌ تحت‌ کنترل‌ قرار گیرند.

3.  100% کارگاههای‌ روستایی‌ حداقل‌ 2 بار و 70% کارگاههای‌ شهری‌ حداقل‌ یکبار جهت‌ پیگیری‌ ورفع‌ نواقص‌ بهداشتی‌ مورد بازدید قرار گیرند.

4.  100% کارگران‌ کارگاههای‌ تحت‌ پوشش‌ روستایی‌ و 70% کارگران‌ شهری‌ دارای‌ پرونده‌ پزشکی‌باشند و حداقل‌ یکبار مورد معاینات‌ پرشکی‌ برابر فرم‌ مصوب‌ قرار گرفته‌ باشند.

5.  100% کارگران‌ کارگاههای‌ روستایی‌ و70% کارگران‌ کارگاههای‌ شهری‌ نسبت‌ به‌ عوامل‌ زیان‌ آورمحیط کار و پیشگیری‌ مربوطه‌ آگاه‌ باشند.

6.  100% کارگران‌ تحت‌ پوشش‌ (شهری‌ و روستایی‌ ) به‌ خدمات‌ اولیه‌ دسترسی‌ یابند.

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: