اهداف طرح:
1. 100% کارگاههای روستائی و 70% کارگاههای شهری حداقل یکبار مورد بازدید قرار گیرد و دارای پرونده بهداشتی باشد و عوامل زیان آور موجود در آنها شناسایی شده باشد.
2. 10% عوامل زیان آور شناسایی شده در کارگاههای شهری و روستایی تحت کنترل قرار گیرند.
3. 100% کارگاههای روستایی حداقل 2 بار و 70% کارگاههای شهری حداقل یکبار جهت پیگیری ورفع نواقص بهداشتی مورد بازدید قرار گیرند.
4. 100% کارگران کارگاههای تحت پوشش روستایی و 70% کارگران شهری دارای پرونده پزشکیباشند و حداقل یکبار مورد معاینات پرشکی برابر فرم مصوب قرار گرفته باشند.
5. 100% کارگران کارگاههای روستایی و70% کارگران کارگاههای شهری نسبت به عوامل زیان آورمحیط کار و پیشگیری مربوطه آگاه باشند.
6. 100% کارگران تحت پوشش (شهری و روستایی ) به خدمات اولیه دسترسی یابند.