آیا شما در برابر وبا حفاظت شدهاید؟
آیا آب اشامیدنی شما جوشیده یا ضدعفونی شده است؟
آب حتی اگر پاگیزه به نظر برسد ممکن است حاوی میکروبهای وبا باشد.
آب به دو روش برای آشامیدن سالم می شود:
* آب را بجوشانید تا میکروبهای وبا کشته شوند، آب را داخل ظرف مناسبی قرار دهید و به مدت یک دقیقه آن را بجوشانید.
* کلر میکروبهای وبا را از بین می برد، سه قطره از محل کلر مادر را به یک لیتر آب اضافه کنید، آنرا خوب بهم بزنید و پیش از آشامیدن نیم ساعت صبر کنید.
تهیه محلول کلر مادر: سه قاشق غذاخوری (33 گرم) از پودر سفید کننده (bleachimng) را در یک لیتر آب حل کنید.*
فقط آب سالم را بیاشامید
* این مقدار در مورد پودر سفید کنندهای است که غلظت کلر آن 30 درصد وزن میباشد. در صورتی که پودر سفید کننده موجود در بازار نوع متفاوتی است، بر حسب غلظت کلر آن محاسبه و تهیه نمائید.