• تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس

اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان به نقل از گروه مهندسی بهداشت محیط طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان در حال اجرا می باشد.

اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس
دکتر قنبری رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان هدف از اجرای این طرح را درراستای ساماندهی، بهبود و ارتقای وضعیت بهداشتی اماکن حساس از جمله  مجتمع رفاهی ، سرویس های بهداشتی و نمازخانه های بین راهی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر های مواصلاتی استان به منظور پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی  به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیرمسافرین و عموم مردم  اظهار داشتند.
همزمان با اجرای این طرح نقاط قوت و ضعف مراکز اشاره شده استخراج و پیگیری های لازم جهت برطرف نمودن نواقص بهداشتی از سوی شبکه های  بهداشت شهرستانها  انجام خواهد شد .
گفتنی است؛ شماره تلفن 190 کشوری و 31773737  استانی آماده پاسخگویی و رسیدگی به  شکایات هموطنان عزیز می باشد.
 
  • کد خبر : 39069

تصاویر