اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس

اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس

چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ 71 1 دقیقه
اجرای طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان به نقل از گروه مهندسی بهداشت محیط طرح ضربتی بازدید از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان در حال اجرا می باشد.

دکتر قنبری رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان هدف از اجرای این طرح را درراستای ساماندهی، بهبود و ارتقای وضعیت بهداشتی اماکن حساس از جمله  مجتمع رفاهی ، سرویس های بهداشتی و نمازخانه های بین راهی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر های مواصلاتی استان به منظور پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی  به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیرمسافرین و عموم مردم  اظهار داشتند.
همزمان با اجرای این طرح نقاط قوت و ضعف مراکز اشاره شده استخراج و پیگیری های لازم جهت برطرف نمودن نواقص بهداشتی از سوی شبکه های  بهداشت شهرستانها  انجام خواهد شد .
گفتنی است؛ شماره تلفن 190 کشوری و 31773737  استانی آماده پاسخگویی و رسیدگی به  شکایات هموطنان عزیز می باشد.
 
شناسه مطلب 39069
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: