• تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3004
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاون بهداشت کشور از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز

...

بازدید معاون بهداشت کشور از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دکتر سیاری معاون بهداشت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همرا دکتر کوشا معاون فنی معاونت بهداشت وزارت و کارشناسان مربوطه از مرکز بهداشت استان آذربایجانشرقی بازدید به عمل آوردند. 

 

 

دکتر سیاری به همراه هیئت کارشناسی صبح روز یکشنبه مورخه 30/01/94 با حضور در مرکز بهداشتی درمانی کرکج از توابع مرکز بهداشت شهرستان تیریز از نزدیک در جریان اجرای بسته های جدید خدمتی در قالب نظام تحول سلامت قرار گرفتند. در این بازدید خانم دکتر قائم مقامی رئیس مرکز کرکج با تشریح نمودن کلیه فرآیندها و فعالیتها، نمایی از اجرای برنامه پزشک خانواده را بیان نمودند.

معاون بهداشت کشور در ادامه از خانه بهداشت آرپادره سی بازدید نمودند، و خانم حسن زاده بهورز خانه بهداشت نیز سئوالات مربوط به  پانل سلامت و نحوه ارائه خدمات به مردم را تشریح نمودند. خاطر نشان می شود این خانه جزء یکی از 1000 خانه بهداشت جدید الاحداثی میباشد که در سال 93 همزمان با سراسر کشور توسط قائم مقام وزیر بهداشت افتتاح گردیده بود.

 

 

دکتر سیاری در ادامه سفر یک روزه خود به کلانشهر تبریز از اولین مجتمع سلامت کشور بازدید نموده و از نزدیک شاهد پیشرفت و اجرایی شدن ساختار پیشنهادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تحت عنوان مجتمع سلامت قرار گرفتند. در این بازدید معاون بهداشت وزیر به همراه دکتر کوشا معاون فنی خود از کلیه واحدهای کارشناسی ستاد و مراکز شماره 1 و 2 مجتمع های سلامت شهید چمران، چشم انداز بازدید نمودند. در این بازدیدها کارشناسان با بیان نمودن نحوه سرشماری، بیماریابی، ویزیت پایه، خدمات دندانپزشکی، مشاوره تغذیه و سایر فعالیتها، نحوه اجرایی نمودن فرآیندها در مجتمع های سلامت را نشان دادند.

خاطر نشان می شود مجتمع سلامت شهید چمران اولین مجتمع سلامت کشور می باشد که در تاریخ 12/03/93 توسط مقام عالی وزارت بهداشت جناب آقای دکتر هاشمی افتتاح گردیده بود.

 

 

در ادامه بازدید، دکتر سیاری با حضور در هیئت رئیسه دانشگاه در خصوص برنامه های آتی دانشگاه در حوزه بهداشت بحث و گفتگو کردند.

 

 

برنامه آخر معاون بهداشت وزیر حضور در شورای هماهنگی مرکز بهداشت استان بود که در این جلسه دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن عرض خیر مقدم به معاون بهداشت کشور گزارشی از اقدامات انجام یافته در دانشگاه که در راستای نظام تحول سلامت گام گذاشته شده بود ارائه دادند. ایشان با اشاره به راه اندازی کلینیک های تخصصی ارجاع و همکاری و هماهنگی معاونت درمان با معاونت بهداشت بیان داشتند که سیستم ارجاع در شهرستانها به راه افتاده و متخصصین گروه های پزشکی نیز از این طرح استقبال می کنند.

معاون بهداشت کشور در شورای هماهنگی مرکز بهداشت استان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز پیشرو در بین سایر دانشگاه ها می باشد ماموریت این دانشگاه را خطیر و با اهمیت عنوان کردند. ایشان یکی از ویژگیهای مهم مدیران و کارشناسان دانشگاه و معاونت بهداشت را در نوآوری، جسارت و داشتن فکر خوب برای ایجاد سیستم جدید ارائه خدمات دانسته که توانستند همدلی و همزبانی بین سیستم و مردم را ایجاد نمایند. ایشان حمایت کامل خود از نوآوریهای این دانشگاه که در قالب مجتمع های سلامت می باشد را اعلام نموده و توصیه هایی نیز برای پیشرفت و بهبود ارائه خدمات ساختاری ارائه نمودند، ایشان درگیر نمودن دانشکده پزشکی در برنامه پزشک خانواده، تغییرات در سیستم آموزش دانشجویان پزشکی، تشکیل گروه آموزشی پزشک خانواده در دانشکده پزشکی، راه اندازی رشته تخصصی پزشک خانواده و آموزش ضمن خدمت پزشکان خانواده را خواستار شدند.

 

 

دکتر کوشا معاون فنی و مدیر کل دفتر بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت وزارت که از یک روز قبل در تبریز حضور  یافته بودند گزارش از ارزیابی گروه های کارشناسی و مدیریتی مرکز بهداشت استان بیان فرمودند ایشان با اشاره به نوآوریها، بازدیدهای کارشناسان وزارتی و فعالیتهایی که برای اولین بار در کشور در مرکز بهداشت استان آذربایجانشرقی انجام شده بود اشاره کرده و عنوان کردند که راه اندازی مجتمع های سلامت، به تصویب رساندن سند تدبیر و توسعه استان، برنامه مدون تقویم آموزشی، راه اندازی مرکز تکامل کودکان، انجام توافقنامه ها با رئیس شبکه بهداشت و فرمانداران شهرستانها بخشی از این اقدامات می باشد.

دکتر کارآموز قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه نیز ضمن تقدیر و تشکر از معاون بهداشت کشور و معاون فنی ایشان که همیشه پشتیبان قوی برای اجرای برنامه ها در این استان بودند مشخصه و ویژگی منحصربفرد این معاونت را انگیزه، جسارت و کاربلد بودن مدیران و کارشناسان عنوان کردند.

در پایان برنامه بازدید دکتر تبریزی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان با تقدیر و تشکر از تشریف فرمایی معاون بهداشت کشور به استان، حمایتهای بی دریغ ایشان در اجرای طرح های پیشنهادی مرکز بهداشت استان را بی نظیر عنوان کرده و بیان داشتند اگر امروز شاهد استقرا مجتمع های سلامت در استان هستیم مطمئنا این دست یاری شخص دکتر سیاری می باشد که به ما قوت قلب داده تا بتوانیم این طرح را به اجرا برسانیم.

 

 

  • کد خبر : 37820