راه انتقال |
اصول توصیه شده اضافی |
|
شخص |
محدودیت تماس با بیمار + فقط یک نفر از اعضای فامیل + کارمند بهداشتی |
- در حالت ایده آل یک نفر حمل کننده برای هر بیمار |
آب |
آب سالم (غلظت کلر براساس استفاده وبژه) مقادیر فراوان موردنیاز است (حداقل 10 لیتر برای هر نفر در روز) |
در حالت ایده آل 50 لیتر برای هر بیمار در روز |
دستها |
مراکز شستشوی دست با آب سالم و صابون در مقادیر کافی دستها را با آب و صابون بشوئید |
ناخن را کوتاه و تمیز کنید |
غذا |
غذای پخته شده کارکنان بهداشتی نبایستی در دستکاری و حمل غذا یا آب دخالت کنند |
تهیه غذا توسط بخش درمان وبا (ترجیحاً خانوارها) ذخیره مقدار غذا ممکن است وسوسه انگیز باشد و مشکلات امنیتی ایجاد کند. |
لباس ها و رختخواب |
لباس و رختخواب را با محلول کافی کلر بشوئید |
اگر کلر در دسترس نیست لباس را با صابون بشوئید و سپس در معرض آفتاب خشک کنید. |
آلودگی محیط |
برای بخش درمان وبا توالت اختصاصی را تضمین کنید. سطل ها، سطوح خیس و توالت ها را مرتباً با محلول کافی کلر ضدعفونی کنید. زباله سوز برای پسماندهای پزشکی |
- توالت ها بایستی حداقل 100 متر دورتر از چاهها یا آبهای سطحی قرار گیرد. |
اجساد |
سردخانه جداگانه |
اقدامات صحیح کفن و دفن را تائید کنید |
اجساد را ضدعفونی کنید |
در اسرع وقت اجساد را دفن کنید |