|
جوشاندن |
کلر آزاد و ذخیره در ظروف اصلاح شده |
تصفیه و لخته سازی شیمیائی+ضدعفونی با کلر |
ضدعفونی با آفتاب با اشعه UV+ حرارت |
ضدعفونی با آفتاب با حرارت تنها |
ضدعفونی با UV با لامپ |
کیفیت موردنیاز آب برای تصفیه شدن |
بدون |
کدورت پائین (<30NTU) آب کدر قبل از تصفیه |
بدون |
کدورت پائین (<30NTU) آب کدر قبل از تصفیه |
بدون |
کدورت پائین (<30NTU) و حلال های با قدرت جذب پائین UV |
باقیمانده ضدعفونی کننده |
خیر |
بلی |
بلی |
خیر |
خیر |
خیر |
تغییرات شیمیائی در آب |
خیر |
بلی ممکن است باعث مزه و بوی بد شود |
بلی ممکن است باعث مزه و بوی بد شود |
خیر |
خیر |
خیر |
توانائی رشد مجدد میکروبی در آب تصفیه شده |
بلی با ذخیره آب بیشتر از 2-1 روز |
خیر تا کمی اگر کلر باقیمانده حفظ شود |
خیر تا کمی اگر کلر باقیمانده حفظ شود |
بلی با ذخیره آب بیشتر از 2-1 روز |
بلی با ذخیره آب بیشتر از 2-1 روز |
بلی با ذخیره آب بیشتر از |
سطح مهارت و آسانی برای مصرف |
مهارت پائین آسان برای مصرف |
مهارت پائین آسان برای مصرف با آموزش |
نیاز به آموزش متوسط |
مهارت پائین آسان برای مصرف |
مهارت پائین آسان برای مصرف با آموزش |
نیاز به آموزش متوسط |
در دسترس بودن مواد موردنیاز |
به یک منبع سوخت نیازمند است |
نیازمند به منبع کلر آزاد یا مولد کلر و منابع ظروف ذخیره آب سالم |
نیازمند به یک منبع مخلوط کننده شیمیائی |
نیازمند بطریهای پلاستیکی و سطوح تیره |
نیازمند بطریهای سیاه یا ظروف آشپزی و یک منعکس کننده خورشیدی یا خوراکپز خورشیدی |
نیازمند بخشهای اولترویونه و(UV)جایگزینی لامپها و منبع مطمئن برق |
پذیرش |
بالا |
بالا تا متوسط |
بالا تا متوسط |
بالا تا متوسط |
بالا تا متوسط |
بالا |
طول مدت زمان تصفیه |
دقایق تا چندین دقیقه |
چندین دقیقه |
چندین دقیقه |
ساعتها (آفتابی) تا روزها (ابری) |
ساعتها (آفتابی) تا روزها (ابری) |
ثانیه ها تا دقایق وابسته به حجم آبی که باید تصفیه شود و طراحی رآکتور |
پیوست 5