پیوست 5 

 

جوشاندن

کلر آزاد و ذخیره در ظروف اصلاح شده

تصفیه و لخته سازی شیمیائی+ضدعفونی با کلر

ضدعفونی با آفتاب با اشعه UV+ حرارت

ضدعفونی با آفتاب با حرارت تنها

ضدعفونی با UV با لامپ

کیفیت موردنیاز آب برای تصفیه شدن

بدون

کدورت پائین  (<30NTU) آب کدر قبل از تصفیه

بدون

کدورت پائین  (<30NTU)    آب کدر قبل از تصفیه

بدون

کدورت پائین  (<30NTU)    و حلال های با قدرت جذب پائین UV

باقیمانده ضدعفونی کننده

خیر

بلی

بلی

خیر

خیر

خیر

تغییرات شیمیائی در آب

خیر

بلی ممکن است باعث مزه و بوی بد شود

بلی ممکن است باعث مزه و بوی بد شود

خیر

خیر

خیر

توانائی رشد مجدد میکروبی در آب تصفیه شده

بلی با ذخیره آب بیشتر از 2-1 روز

خیر تا کمی اگر کلر باقیمانده حفظ شود

خیر تا کمی اگر کلر باقیمانده حفظ شود

بلی با ذخیره آب بیشتر از 2-1 روز

بلی با ذخیره آب بیشتر از 2-1 روز

بلی با ذخیره آب بیشتر از
2-1 روز

سطح مهارت و آسانی برای مصرف

مهارت پائین آسان برای مصرف

مهارت پائین آسان برای مصرف با آموزش

نیاز به آموزش متوسط

مهارت پائین آسان برای مصرف

مهارت پائین آسان برای مصرف با آموزش

نیاز به آموزش متوسط

در دسترس بودن مواد موردنیاز

به یک منبع سوخت نیازمند است

نیازمند به منبع کلر آزاد یا مولد کلر و منابع ظروف ذخیره آب سالم

نیازمند به یک منبع مخلوط کننده شیمیائی

نیازمند بطریهای پلاستیکی و سطوح تیره

نیازمند بطریهای سیاه یا ظروف آشپزی و یک منعکس کننده خورشیدی یا خوراکپز خورشیدی

نیازمند بخشهای اولترویونه   و(UV)جایگزینی لامپها و منبع مطمئن برق

پذیرش

بالا

بالا تا متوسط

بالا تا متوسط

بالا تا متوسط

بالا تا متوسط

بالا

طول مدت زمان تصفیه

دقایق تا چندین دقیقه

چندین دقیقه

چندین دقیقه

ساعتها (آفتابی) تا روزها (ابری)

ساعتها (آفتابی) تا روزها (ابری)

ثانیه ها تا دقایق وابسته به حجم آبی که باید تصفیه شود و طراحی رآکتور

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: