انواع میوه ها در این گروه جای می گیرند . میوه ها در مقایسه با گروه های دیگر انرژی و پروتئین کمتری دارند و برعکس دارای مقدار قابل توجهی فیبر، ویتامین و املاح معدنی هستند. این گروه شامل انواع میوه ، آب میوه طبیعی،کمپوت میوه و میوه های خشک ( خشکبار) می باشد.
مواد مغذی مهم این گروه شامل ویتامین A ، ویتامین C ، فیبر و مواد معدنی است.
روزانه 4-2 واحد از گروه میوه ها باید مصرف شود.
این ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه ها برای مقاومت بدن در برابر بیماریها، ترمیم یا بهبود زخم ها و سلامت پوست بدن ضروری می باشند.
میوه ها یی که اندازه آنها حدوداً به اندازه یک سیب متوسط است مثل گلابی، پرتقال ، موز هر کدام 1 واحد هستند. در مورد میوه هایی که اندازه آنها کوچکتر است مثل گیلاس، آلبالو ، انگور ، توت و یا انار، نصف لیوان معادل یک واحد است.
نصف لیوان میوه پخته یا کمپوت میوه ، یا
یک چهارم لیوان میوه خشک یا خشکبار ، یا
سه چهارم لیوان آب میوه تازه وطبیعی هم معادل یک واحد از گروه میوه ها می باشند.
منبع : دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت