•در برنامه غذایی روزانه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنیم
•نمکهای تصفیه نشده حاوی ناخالصی هایی مانند سولفات کلسیم یا گچ و فلزات سنگین مانند سرب ، جیوه ، ارسنیک و کادمیوم می باشد که سلامتی انسان را به خطر می اندازد.
•وجود ناخالصی در نمک تصفیه نشده علاوه بر ایجاد عوارض نامطلوب باعث کاهش شوری نمک شده و در نتیجه افزایش مصرف نمک را به دنبال خواهد داشت .
•برای پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی و افزایش فشارخون مصرف نمک را کاهش دهید و به میزان کم از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید.
•نمکهای تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری حفظ می نماید..
•نمک یددار را نباید به مدت طولانی در معرض نور خورشید و یا رطوبت قرار دهید.زیرا ید خود را از دست می دهد.
•بهتر است نمک یددار در ظروف بدون منفذ پلاستیکی ، چوبی ، سفالی یا شیشه ای رنگی با سرپوش محکم نگهداری شود.
•در هنگام خرید نمک به تاریخ تولید وانقضا و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و عبارت یددار تصفیه شده ( تبلور مجدد) بر روی بسته بندی نمک دقت کنید.
•نمک به مقدار کم مصرف کنید و همان مقدار کم از نوع یددار تصفیه شده باشد.
دفتر بهبود تغذیه جامعه