•مصرف زیاد نمک یکی از مهم ترین عوامل خطر در بروز پرفشاری خون و ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی است.

•در برنامه غذایی روزانه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنیم

•نمکهای تصفیه نشده حاوی  ناخالصی هایی مانند سولفات کلسیم یا گچ و فلزات سنگین مانند سرب ، جیوه ، ارسنیک و کادمیوم می باشد که سلامتی انسان را به خطر می اندازد.

•وجود ناخالصی در نمک تصفیه نشده علاوه بر ایجاد عوارض نامطلوب باعث کاهش شوری نمک  شده و در نتیجه  افزایش مصرف نمک را به دنبال خواهد داشت .

•برای پیشگیری از بروز  بیماریهای قلبی و عروقی و افزایش فشارخون مصرف نمک را کاهش دهید و به میزان کم از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید.

•نمکهای تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری حفظ می نماید..

•نمک یددار را نباید به مدت طولانی در معرض نور خورشید و یا رطوبت قرار دهید.زیرا ید خود را از دست می دهد.

•بهتر است نمک یددار در ظروف بدون منفذ پلاستیکی ، چوبی ، سفالی یا شیشه ای رنگی با سرپوش محکم نگهداری شود.

•در هنگام خرید نمک به تاریخ تولید وانقضا و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و عبارت یددار تصفیه شده ( تبلور مجدد) بر روی بسته بندی نمک دقت کنید.

•نمک به مقدار کم مصرف کنید و همان مقدار کم از نوع یددار تصفیه شده باشد.

دفتر بهبود تغذیه جامعه

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: