صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
EN
دسترسی سریع
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
گروههای کارشناسی
آموزش و ارتقای سلامت
آمار
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
سلامت روانی ، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد
دارو و آزمایشگاه
گسترش شبکه
تعالی خانواده و جوانی جمعیت
بهداشت حرفه ای
مدیریت سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس
بهداشت محیط
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا
مرکز پایش سلامت
تماس با ما
دفترچه تلفن
نظرسنجی
خدمات الکترونیکی
سامانه پایش مراقبتهای اولیه بهداشتی
سامانه یکپارچه سلامت
سیستم ثبت سرطان
سامانه یکپارچه پایش برنامه عملیاتی
سامانه ثبت و آنالیز داده های بیماران مبتلا به سل
سامانه پرداخت مبتنی بر کیفیت
سامانه نظام ثبت و طبقه بندی علل مرگ
سامانه یکپارچه اطلاعات جمعیتی(سیاج)
سامانه گزارش ساز سیب
سامانه جامع سلامت الکترونیک محیط و حرفهای
لیست کارکنان
معرفی مرکز بهداشت استان
مدیریت
معاون فنی
روابط عمومی
معاونت اجرایی
چارت سازمانی
قوانین و مقررات
شناسنامه ی فرآیندهای بهداشتی دولت الکترونیک
پرسش و پاسخ
گالری تصاویر
ایمیل
سایتهای مفید
نقشه سایت
بیماریهای منتقله از آب و غذا
کارشناس برنامه:
مهندس یعقوب میرزایی
برچسب ها :
مرکز مدیریت بیماری
آب و غذا
بیماریهای منتقله از آب و غذا
بیماریهای منتقله از غذا
راهنمای کشوری نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا
دستورالعمل کلی نظام مراقبت از بیماریهای منتقله از غذا
پیشگفتار
مقدمه و اهمیت مسئله
اصول کلی بیماری های منتقله از غذا
مراحل بررسی یک طغیان بیماری منتقله از غذا
نظام مراقبت کشوری بیماری های منتقله از غذا
شبکه همکاری های بین بخشی میان بخش دولتی و خصوصی در نظام مراقبت بیماری های منتقله از غذا
پيشگيري از بيماريهاي منتقله از غذا
مولفان و ناشر
References
فرمها
فرم شماره 1
فرم شماره 2
فرم شماره 3
فرم شماره 4
فرم شماره 5
فرم شماره 6
فرم شماره 7
پیوست ها
پيوست 1 :راهنماي تكميل فرم شماره 1
پيوست 2: راهنماي تكميل فرم شماره 2
پيوست 3 : راهنماي تكميل فرم شماره 3
پيوست 4 : راهنمای نحوه جمعآوري نمونههاي باليني و تشخیص آزمایشگاهی به هنگام طغيان
پيوست 5 : تقسیم بندی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور برای ارسال کلیه نمونه های بالینی
پیوست 6 : فهرست دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی منتخب کشور ( هفت قطب )
پيوست 7 : دستورالعمل جمعآوري نمونههاي مواد غذایی به هنگام شيوع بيماريهاي مرتبط با غذا
تیفوئید
شیگلا
راهنمای نظام مراقبت عفونت های بیمارستانی
التور و وبا
راهنمای فنی کشف و کنترل همه گیریهای وبا
طغیان وبا
مقدمه
1- كشف طغيان
2- تائيد طغيان
3- سازماندهي پاسخ به طغيان
4- مديريت اطلاعات
5- درمان بيماري
6- كاهش مرگ و مير
7- اقدامات بهداشتي در مراكز مراقبت هاي بهداشتي
8- مشارکت جامعه در محدود کردن انتشار بيماري
9- كنترل محيط : آب سالم
10-كنترل محيط : غذاي سالم
11- كنترل محيط : بهسازي محيط
12- اقدامات خاكسپاري
13- مراقبت
14-مشارکت شرکاي بين المللي
پیوست 1 :ابزارهاي ارزشيابي
پیوست 2 : اصول گزارش ارزيابي
پیوست 3 : اصول اساسي در يك بخش درمان وبا
پیوست 4 : رقيق سازي كلر براساس نوع مصرف
پیوست 5: روش هاي سالم سازي خانگي آب
پیوست 6 :پيامهاي کليدي براي آموزش بهداشت
پیوست 7 : تهيه و مصرف محلول كلر 1% براي ضدعفوني آب
پیوست 8 : اصول تهيه غذاي سالم براي پيشگيري از وبا
پیوست 9 : نمودار هماهنگي فعاليتهاي کنترل وبا
آخرین دستورالعمل درمان بیماران مبتلا به وبا
گزارش التور1401
گزارش طغیان 1401
فرمها
فرمهای مربوط به بیماریهای منتقله از آب و غذا
فرم لیست خطی بیماران در طغیان بیماریهای منتقله از غذا
فرم بررسی اپیدمیولوژیک طغیان بیماریهای منتقله از غذا
فرم خلاصه اطلاعات طغیان بیماریهای منتقله از غذا
فرم مشخصات همراه نمونه های مشکوک به آلودگی با اگزوتوکسین های باکتریایی و برخی از پاتوژنها
فرم بررسی اسهال خونی
فرم گزارش مواد نمونه برداری التور
فرم بررسی تیفوئید
لیست خطی ( گزارش تلفنی ) بیماری بوتولیسم
فرم بررسی اپیدمیولوژیک وبا
فرم نظام مراقبت آزمایشگاهی واگیر
فرم جمع بندی اطلاعات نظام مراقبت آزمایشگاهی
چک لیست
چک لیست پایش بیماریهای التــور و اسهـالیمرکزبهداشت شهرستان
چک لیست پایش خانه بهداشت بیماریهای روده ای
اصلاحات
تعریف مورد مظنون التور
اصلاحات در کتاب راهنمای کشوری نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا
شاخص
تعداد طغیان 1392 - 1400
شاخص التور
میزان طغیان 1392 - 1400