به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، جلسه هم اندیشی سیاستگذاری بهبود تغذیه با حضور دکتر حقائی؛ معاون بهداشت دانشگاه، دکتر استادرحیمی؛ رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، اعضای هیات علمی تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی؛ آقایان دکتر طریقت اسفنجانی، دکتر برزگر و خانمها دکتر رف¬رف، دکترعباسعلیزاده فرهنگی و دکترپورمرادیان و گروه کارشناسان بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان درمورخه 23/9/1401 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزارگردید.
در ابتدای جلسه دکتر حقائی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، به تبیین اهمیت برگزاری جلسه و لزوم همکاری تنگاتنگ فیمابین گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت و اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه پرداختند.
در ادامه، مهندس پورعلی رئیس گروه کارشناسان بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان، گزارش جامعی از سیمای تغذیه استان، وضعیت شاخصهای تغذیه ای استان و کشور و برنامه های جاری گروه بهبود تغذیه ارائه نمودند
.
در این جلسه، دکتر استادرحیمی ریاست دانشکده تغذیه و علوم غذایی، ضمن تاکید بر لزوم تعاملات بین دانشکده و گروه بهبود تغذیه پیشنهاد نمودند که پایان نامه های مقطع دکترا از موضوعات الویت دار گروه بهبود تغذیه و برنامه های جاری گروه مورد استفاده قرار گیرد و از نتایج پایان نامه ها و مقالات بدست آمده در سطح گروه بهبود تغذیه جامعه استفاده شود. همچنین در ادامه اساتید مدعو در خصوص موضوعات مختلف از جمله : استفاده از پایان نامه ها و مقالات بدست آمده در سطح گروه بهبود تغذیه، بهره برداری از سیاستهای کشورهای موفق، هدایت کارآموزی دانشجویان بر اساس اولویتهای گروه بهبود تغذیه، گزارش حضوری شاخصهای تغذیه استان برای کلیه اساتید در دانشکده، کارآموزی برای دانشجویان دکترای سیاستگذاری در بهداشت استان و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در پایان مقرر گردید تفاهم نامه ای بین مرکز بهداشت استان و دانشکده تغذیه تدوین شود و زمینه های همکاری بویژه در فیلدهای معاونت بهداشتی، فیلد آموزشی و پژوهشی دانشکده تعیین گردد و ادامه همکاری بر اساس مفاد تفاهم نامه و برنامه عملیاتی تدوین شده صورت گیرد.