نشست فصلی مسئولین گروه کاهش خطر بلایا و حوادث استان روز چهار شنبه مورخه 3/8/1402 در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان تبریز با تلاوتی چند از آیات کلام ا.. مجید و با حضور رئیس و معاون مرکز بهداشت شهرستان تبریز دکتر مهدی محمد زاده و دکتر یوسف قره خانی و مسئولین کاهش خطر بلایا و حوادث شهرستانهای استان مطابق برنامه تنظیم شده برگزار گردید.
در ابتدا دکتر قره خانی ضمن خیر مقدم به کلیه همکاران؛ توضیحاتی را در مورد اهمیت فعالیت های گروه بلایا بیان کرد و از همکاری و حمایت های گروه مدیریت کاهش خطر بلایا و حوادث استان و زحمات همکاران مرکز بهداشت شهرستان تبریز تشکر نمودند.
سپس مهندس بهروز محمد علیزاده رئیس گروه مدیریت کاهش خطر بلایا و حوادث استان از ریاست و معاون مرکز بهداشت شهرستان تبریز و همکاران واحد کاهش خطر بلایا و حوادث شهرستان تبریز در قبولی میزبانی نشست فصلی و نیز از زحمات و فعالیت های کلیه همکاران شهرستانها در اجرای برنامه های گروه بلایا تشکر کرد.
در ادامه؛ مهندس بهروز محمد علیزاده اهداف جلسه و اهم برنامه ها و اولویتهای برنامه کاهش خطر بلایا در سال 1402 و چالشهای موجود در اجرای فعالیت های بلایا را تشریح نموده و نقش موثر اجرای برنامه های بلایا را در ایمن سازی واحد های بهداشتی و افزایش اطلاعات آمادگی خانوارها در مقابله با بلایا و کاهش صدمات ناشی از مخاطرات را تشریح و مورد تاکید قراد دادند .
در ادامه؛ مهندس پورزاهد مسئول واحد بلایای شهرستان تبریز برخی اقدامات سالهای گذشته واحد و نیز اقدامات انجام گرفته بعد از قبولی مسئولیت بلایای شهرستان تبریز را توضیح دادو ادامه داد که توجه به نیاز سنجی و اولویت بندی برنامه های بلایای شهرستان تبریز برای انجام هرچه بهتر فرایند ها ، مورد توجه شهرستان تبریز بوده است. پایش و پیگیری و آموزش های ارائه شده در مراکز سلامت منجر به افزایش کمی و کیفی فرایند های بلایا شده است که توضیحات کاملی به تفکیک مراکز ارائه شد.
در ادامه ، مهندس مجتبی غفاری کارشناس اداره خطر و بلایای استان ضمن تشکر از مرکز بهداشت شهرستان تبریز در قبولی میزبانی نشست ، فرارسیدن 21 مهر روز جهانی کاهش خطر بلایا برای تمامی حاظرین تبریک گفته و در خصوص اهمیت انتخاب این روز توسط سازمان ملل متحد و شعار این روز " مقابله با نابرابری برای آینده ای تاب آور" توضیحاتی را بیان کرد و عوامل موثر در نابربری و راه ها و عوامل موثر در افزایش تاب آوری در جامعه را تشریح نمودند.
در ادامه اقدامات انجام گرفته توسط شهرستانها در اجرای برنامه های بلایا و شاخص های مرتبط با فرایند های بلایا در سال گذشته و نیز شش ماهه ا ول سال 1402 توسط آقای مهندس غفاری تشریح گردید و توجه به برنامه عملیاتی وزارت متبوع و مستند سازی فعالیت ها و نقش پایش در بهبود و ارتقاء شاخص ها مورد تاکید قرار گرفت.
درادامه مهندس مریم علی یاری اظهار داشت ، با توجه به انتقال برنامه ها و فعالیت های مربوط به پیشگیری از حوادث از گروه پیشگیری از بیماری های غیر واگیر به گروه کاهش خطر بلایا و حوادث توضیحات لازم در خصوص برنامه های پیشگیری ازحوادث شامل: حوادث ترافیکی – حوادث چهارشنبه سوری – مسمومیت co – جامعه ایمن ارائه نموده و راهنمائی های لازم را در اجرای بهینه این برنامه ها در شهرستانها و هماهنگی با سازمانهای برون بخشی بیان داشتند.
گفتنی است جلسه با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان تبریز آقای دکتر محمد زاده ادامه یافت و وی ضمن بیان نقش مهم گروه کاهش خطر بلایا در حفظ و سلامتی خانواده ها، اظهار نمود که برای موفقیت در رسیدن به اهداف می بایستی بر برنامه های که شرایط و امکان اجرای آنها فراهم می باشد تلاش بیشتری را معمول داشت. ایشان نیز از زحمات کلیه مسئولین محترم واحد کاهش خطر بلایای شهرستانها و همکاران ستاد مرکز بهداشت شهرستان تبریز و استان تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه جلسه مسئولین بلایای شهرستانها نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در جهت بهبود و ارتقای برنامه ها بلایا در شهرستانها بیان داشتند.
آلبوم تصاویر نشست فصلی مسئولین گروه کاهش خطر بلایا و حوادث استان روز چهار شنبه مورخه 3/8/1402