به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه درتاریخ 24/10/1402 وبینار هماهنگی اجرای طرح ملی شیر مدرسه در مرکز بهداشت استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه درتاریخ 24/10/1402 وبینار هماهنگی اجرای طرح ملی شیر مدرسه در مرکز بهداشت استان برگزار شد.
در ابتدای برنامه دکتر رهبری مدیر سلامت جمعیت ،خانواده و مدارس ضمن تشکر از زحمات همکاران محترم ، در خصوص اهداف برنامه مطالبی را بیان نموده و برهماهنگی های برونبخشی و گروههای کارشناسی ذیربط جهت اجرای هر چه بهتر برنامه و نیل به اهداف طرح ( مطابق دستورالعمل ) تاکید کردند.
در ادامه مهندس پورعلی رئیس گروه بهبود تغذیه در خصوص اهمیت آموزش و در کنار آن بازدید مشترک از مدارس و استفاده از این فرصت جهت حضور در مدارس و پیگیری سایر برنامه های جاری درمدارس " پایگاه تغذیه سالم , آهن یاری , مکمل یاری با ویتامین دی ، همینطور کمپین لبنیات با هدف فواید مصرف مورد نیاز شیر بخصوص درسنین رشد توضیحاتی ارائه نمودند.
سپس مهندس همتی مسئول بهداشت محیط مدارس دقت درتوزیع ، حمل و نقل شیر ، مشخص بودن افراد تحویل گیرنده و تحویل دهنده در تمامی سطوح (از کارخانه تا مدرسه ودانش آموز) ، همچنین نظارت در تمامی مراحل توزیع شیر تا رسیدن به دست دانش آموز و حدود انتظارت از شهرستان ها را در این برنامه بر اساس دستورالعمل توضیح دادند.
در ادامه مهندس شایسته خو کارشناس محترم کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو ضمن اشاره به ضرورت بازدید و نظارت بر کارخانجات تولید کننده شیر مدارس، روند تولید وبسته بندی شیر را توضیح داده ، تاکید کردند باید موارد لازم جهت پیشگیری از آسیبهای وارده به شیرهای استریل رعایت گردد. همچنین فرمودند نمونه برداری بصورت ماهانه یک نمونه تصادفی از هر ناحیه /منطقه آموزش و پرورش ( شهری و روستایی ) انجام خواهد شد.
در همین راستا خانم مهینی رئیس گروه سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس به لزوم هماهنگی بیشتر در اجرای برنامه شیر مدرسه و استفاده از فرصت بوجود آمده با حضوردرمدارس برای پیگیری سایر برنامه ها اشاره و در حاشیه جلسه توضیحاتی در خصوص چالش های برنامه سنجش ، برگزاری جلسه مشترک با آموزش و پرورش استثنائی مطالبی بیان کردند .
در خاتمه دکتر رهبری با جمعبندی مطالب ارائه شده ضمن تشکر از زحمات و همراهی های همکاران محترم , به منظور مراقبت از سلامت آینده سازان کشور ، به همکاری متقابل در اجرای هر چه بهتر برنامه ملی شیر مدرسه، بررسی راندوم شیر قبل از توزیع در بین دانش آموزان تاکید نمودند.
گفتنی است این طرح در مدارس ابتدایی دولتی هفته ای دوبار با هدف پیشگیری از سوء تغذیه و ارتقاءسلامت دانش آموزان ،ترویج فرهنگ مصرف شیر دربین دانش آموزان ،تامین میان وعده مناسب غذایی برای دانش آموزان با همکاری مرکز بهداشت و آموزش و پرورش اجراء می گردد.