به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان دکتر حسین حقائی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان دکتر حسین حقائی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان، هدف از اجرای این طرح را تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و در جهت پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر عنوان نموده که با اولویت، نظارت بر اماکن بین راهی و پرتردد و سامانه های آبرسانی، می باشد.
گفتنی است این برنامه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و آشامیدنی در ساعات اداری در حال اجرا بوده و با برنامه ریزی صورت گرفته 24 اکیپ بازرسی نیز در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب در سطح شهرستان ها و در شهرهای مسافرپذیر تا ساعت 24 شب و با همکاری سازمانها و ادارات مختلف از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صمت، اتحادیه های اصناف، دامپزشکی، فرمانداری ها و سایر ادارات اجرا می گردد.
اهم اقدامات انجام یافته تا کنون به شرح ذیل می باشد: