معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بازدید و نظارت بر 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان دکتر حسین حقائی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان، هدف از اجرای این طرح را تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و در جهت پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر عنوان نموده که با اولویت، نظارت بر اماکن بین راهی و پرتردد و سامانه های آبرسانی، می باشد.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از تاریخ 24 اسفند 1402 لغایت 7 فروردین سال جاری، با انجام بیش از 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، به بیش از 300 مورد اخطاریه کتبی صادر نموده که منجر به پلمپ 17 مورد از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شده است.
وی همچنین افزود: این برنامه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط که مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و آشامیدنی می باشند در حال انجام می باشد.
معاون بهداشت دانشگاه افزود: در این برنامه تعداد 5889 مورد کلرسنجی از منابع آب آشامیدنی و 400 مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی در سطح استان صورت گرفته و به مقدار بیش از 11 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده اشاره داشتند
دکتر حقائی ضمن اشاره به فعالیت کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری، به برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص تشکیل 24 اکیپ بازرسی در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل داشتند که از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب در سطح شهرستان ها و در شهرهای مسافرپذیر نیز تا ساعت 24 شب و با همکاری سازمانها و ادارات مختلف از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صمت، اتحادیه های اصناف، دامپزشکی، فرمانداری ها و سایر ادارات اجرا می گردد.
معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان در ادامه به اهم اقدامات انجام یافته تا کنون به شرح زیر پرداختند: