معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از 24 اسفند تاکنون، 31 مرکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی متخلف به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از 24 اسفند تاکنون، 31 مرکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی متخلف به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شد
.
دکتر حقائی گفت: 309 کارشناس بهداشت محیط با هدف تامین سلامت عمومی مردم و جلوگیری از بروز بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا در تعطیلات نوروز که امسال مقارن با ماه مبارک رمضان است برنامههای نظارتی خود را از 24 اسفند ماه سال گذشته تشدید کردند.
وی مهمترین فعالیت این کارشناسان را نظارت بر بیش از 25 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس شامل آشپزخانهها، رستورانها، نانواییها، حسینیهها و اماکن متبرکه دانست و گفت: از 24 اسفند الی 21 فروردین ۱۴۰۳ ، تعداد 25 هزار و 491 مورد بازدید از این مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی انجام شد.
معاون بهداشت دانشگاه افزود: 114 واحد به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی و تخلف بهداشتی به مرجع قضایی معرفی و در نهایت 31 مرکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی پلمب شد.
دکتر حقائی ادامه داد: همچنین در این مدت 20 هزار و 464 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در بازدیدهای صورت گرفته شناسایی، کشف و معدوم شد.
وی نمونه برداری از آب و مواد غذایی، استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل جهت نظارت بر امنیت غذایی از قبیل اندازهگیری روغن و نمک مورد استفاده در غذا و نظارت بر نحوه عرضه مواد غذایی در بازارهای هفتگی را از دیگر اقدامات در بازدیدهای میدانی اعلام کرد و گفت: انجام 14 هزار و 187 مورد کلر سنجی از آب شرب در سطح استان از جمله اقدامات شاخص این مدت به حساب میآید.
دکتر حقائی در پایان گفت: بازرسی کارشناسان بهداشت محیط به طور مداوم در طول سال در حال اجراست اما با توجه به حساسیتهای ایام خاص مانند ماه رمضان و عید نوروز این نظارتها بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی به صورت ویژه انجام میشود.