تاریخ : شنبه 8 ارديبهشت 1403
کد 1741

لزوم بسترسازی برای مصرف نان کامل در آذربایجان شرقی

در جلسه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز مطرح شد؛

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از لزوم بستر سازی برای مصرف نان کامل در آذربایجان شرقی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان: دکتر غلامرضا نورآبادی در جلسه پیگیری تولید آرد و نان کامل در استان که با حضور مدیران کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، جهاد کشاورزی، اداره کل استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، اداره کل غله، اتاق اصناف، اتحادیه نانوایان، انجمن صنفی کارخانه های آرد و نان، و مدیران مرتبط از معاونت های بهداشت و غذا و داروی دانشگاه، روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه 1403 در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد در خصوص اهمیت این جلسه گفت: با عنایت به اجرای برنامه کشوری تولید آرد و نان کامل در استان ها و پیگیری اجرای برنامه از سوی دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور کمیته پیاده سازی تولید آرد و نان کامل به منظور تسهیل در اجرایی شدن برنامه تشکیل شده است.
وی گفت: همکاری همه دستگاه های اجرایی به منظور رفع چالش های این حوزه ضروری است.
گفتنی است؛ در این جلسه مسئولین ادارات خلاصه ای از اقدامات و چالش های موجود در روند اجرایی شدن برنامه را مطرح کردند و در این خصوص به بحث و بررسی پرداختند.
لازم به ذکر است؛ مواردی همچون فرهنگ سازی برای مصرف نان کامل، به روز کردن و تجدید نظر در دستورالعمل های موجود، نظارت کامل در تولید، توزیع و مصرف، حمایت از تولید کننده، افزایش سهمیه و دادن سوبسید به نانوایی ها، صرفه اقتصادی، اطمینان از نان کامل بودن، صرفه جویی در زمان و هزینه، استفاده از شرکت های دانش بنیان ، غنی سازی آردهای ضعیف، اصلاح نژاد گندم و ....در این جلسه مطرح شد.
 
 
آلبوم تصاویر لزوم بسترسازی برای مصرف نان کامل در آذربایجان شرقی