به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، جلسه هماهنگی بین بخشی با موضوع سلامت خاک، مدیریت پسماند و کنترل جمعیت پشه مهاجم آئدس با حضور اعضای کمیته برگزار گردید.
دکتر خسروشاهی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضرین، بر اهمیت برگزاری این جلسه و ضرورت کنترل پشه آئدس به عنوان یک تهدید جدی برای سلامت عمومی تاکید نمودند.
مهندس جباری کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت استان، ضمن بیان اهداف جلسه به شرح زیر، نسبت به تشریح اقدامات انجام شده و برنامههای اجرایی در زمینه سلامت خاک و مدیرت پسماند و کنترل جمعیت پشه آئدس پرداختند.
- اهمیت سلامت خاک و مدیریت پسماند در سلامت انسان 2- شیوه های مدیریت محیطی در موردکنترل پشه آئدس در منطقه 3- برنامهریزی برای اجرای اقدامات پیشگیرانه و کنترلی موثر 4- هماهنگی بین دستگاههای اجرایی ذیربط
دکتر عباسی عضو هیئت علمی دانشگاه و کارشناس برنامه نیز، ضمن ارائه گزارشی در خصوص کنترل پشه آئدس و بیماریهای منتقله و خطرات ناشی از گزش پشه آئدس و بیماریهایی مانند تب دانگ، زیکا و چیکونگونیا، بر لزوم افزایش آگاهی عمومی در خصوص راههای پیشگیری از گزش این پشه تاکید نمودند.