کارگاه تربیت مربی تب مالت با حضور کارشناسان مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط شبکه های بهداشت و درمان استان در محل مرکز مدیریت سلامت کشوری برگزار گردید.
دکتر محمدزاده رئیس گروه کارشناسان پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان با تبیین اهداف کارگاه، به اهمیت آموزش همگانی به ویژه گروههای در معرض خطر بیماری تب مالت بر اساس مدل آموزشی SHEP تاکید داشتند.
مهندس آهنگری رئیس گروه مهندسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان ضمن تبیین شرح وظایف بهداشت محیط در کنترل و مبارزه با بیماری تب مالت به تشدید کنترل اماکن تهیه و توزیع فرآورده های لبنی به ویژه پنیر محلی و برنامه ریزی لازم جهت آموزش کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی و نهایتا" آموزش صنوف مرتبط را تاکید نمودند .
علی زاده کارشناس برنامه زئونوز مرکز بهداشت استان در روز اول کارگاه مدلSHEP را آموزش داده و در روز دوم کارگاه نیز دکتر نورآبادی ساختار و چهارچوب مدل آموزشی شیپ را به شرکت کنندگان تدریس نمودند.
شرکت کنندگان ضمن ایفای نقش به صورت عملی، متعهد شدند در اولین فرصت با برنامه ریزی نسبت به آموزش مربیان شهرستانی و گروه های در معرض خطر تب مالت اقدام و نتیجه را به مرکز بهداشت استان اعلام نمایند