در راستای بهبود سبک زندگی در جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز دومین جشنواره غذای سالم را با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی ( اداره امور شیلات و آبزیان استان ) و مرکز سلامت شهرداری و معاونت امور فرهنگی و هنری شهرداری در محل تالار اندیشه ائل گلی برگزار گردید.
دکتر تبریزی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان در خصوص اهمیت سبک زندگی سالم و برپایی چنین جشنواره هایی را مهم و در راستای بهبود تغذیه عنوان نمودند.
این جشنواره که با حضور 330 نفر از داوطلبین سلامت محلات شهرستان تبریز در محل تالار اندیشه ائل گلی برگزار گردید، از 98 نوع غذای تهیه شده توسط شرکت کنندگان به 16 نفر جوائزی اهدا گردید، که 6 نفر داور منتخب ( دو نفر از کارشناسان تغذیه شهرستان تبریز و 4 نفر از طرف اداره شیلات ) مسئولیت داوری این جشنواره را برعهده داشتند.
در این مراسم مسابقه ای نیز با موضوع تغذیه سالم برگزار گردید که به 9 نفر از برندگان مسابقه جوائزی از طرف مرکز بهداشت استان اهدا گردید .
در ادامه صمدزاده رئیس امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان، پورعلی مسئول گروه کارشناسان بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان و دکتر علوی کارشناس امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان نیز سخنانی را در خصوص ارزش غذایی ماهی و ویژگی های ماهی سالم و سرانه مصرف ماهی مطالبی را ایراد نمودند.