تاریخ : شنبه 16 خرداد 1394
کد 333

بازدید دکتر پزشکیان از اولین مجتمع سلامت کشور

...

دکتر پزشکیان به همراه معاون بهداشت دانشگاه در اولین سالگرد افتتاح و راه اندازی اولین مجتمع سلامت کشور  از مجتمع سلامت شهید چمران در منطقه آخمقیه بازدید نمودند.

دکتر پزشکیان نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در اولین سالگرد راه اندازی مجتمع سلامت شهید چمران تبریز با بیان اینکه این مرکز توانسته در عرض یکسال گذشته خدمات فعال پزشک خانواده را به مردم حاشیه نشین این منطقه ارائه نماید و با بهره گیری از توان بخش خصوصی و نیروهای جوان و پویا خدمات شایسته ای را به مردم ارائه نمایند تقدیر و تشکر نموده و استمرار این امر در دیگر مناطق حاشیه نشین را خواستار شدند.

دکتر تبریزی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان با اذعان به این موضوع که به استناد آمار و ارقام و به نظر اکثر کارشناسان بهداشت و درمان، بسیاری از شاخصهای سلامت رو به افزایش بوده و میزان بیماریابی در این مجتمع نسبت به آمارهای کشوری افزایش پیدا کرده است، خاطر نشان شدند با برنامه ریزیهای به عمل آمده تا پایان شهریور ماه سال جاری در تمامی مناطق حاشیه نشین استان مجتمع های سلامت راه اندازی خواهند شد.

در ادامه بازدید دکتر پزشکیان به همراه دکتر تبریزی از شبکه جامع و همگانی سلامت شهرستان اسکو نیز بازدید به عمل آوردند.