تاریخ : دوشنبه 1 شهريور 1395
کد 493

دکتر گویا در تبریز عنوان کرد:

مجتمع­های سلامت یکی از بهترین ساختارها برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم در طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت است.

دکتر گویا در تبریز عنوان کرد:

مجتمع­های سلامت یکی از بهترین ساختارها برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم در طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت است.

اجلاس کشوری مدیران گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه­ها و دانشکده­های علوم پزشکی با حضور رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر و روسای ادارات این مرکز در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید.

دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن خیر مقدم به مدعوین جلسه به لزوم توجه به بیماری‌های واگیر و کنترل آن‌ها اشاره نمودند.

دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تیم معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برگزاری این اجلاس و در پیشبرد برنامه های این مرکز در طرح تحول نظام سلامت، بیاناتی را در خصوص امنیت سلامت و حیطه­های مختلف موجود برای دخالت در امنیت سلامت در جامعه انسانی ایراد فرمودند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به این موضوع که مجتمع­های سلامت یکی از بهترین ساختارها برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم در تحول سلامت در حوزه بهداشت است به دستاوردهای آماری گروه بیماری­های واگیر اشاره نموده و از سایر دانشگاه­ها نیز درخواست کردند با بهره­گیری از تجربیات دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بهبود عملکرد سیستم بهداشتی تلاش نمایند.

دکتر تبریزی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان نیز در این اجلاس، مطالب مبسوطی را در زمینه طرح تحول سلامت در بخش بهداشت و نقش مجتمع­های سلامت به عنوان راهکاری برای اجرای هر چه بهتر طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارائه نمودند.

خانم دکتر جعفری رئیس گروه مدیریت منابع  انسانی مرکز مدیریت شبکه و رئیس گروه هماهنگی ادغام برنامه­های وزارت نیز که در این اجلاس شرکت داشتند در مورد نظام طرح تحول سلامت و چالش­های اجرای این طرح در دانشگاه­ها ایراد سخنرانی نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، این اجلاس که در دو روز در محل مرکز کشوری مدیریت سلامت برگزار گردید در ادامه ودر دومین روز برگزاری، شرکت کنندگان در قالب چهار گروه از مجتمع­های سلامت خصوصی کلانشهر تبریز بازدید به عمل آوردند و از نزدیک با عملکرد و تفاوت‌های ساختاری مجتمع‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با الگوی کشوری مجتمع‌ها آشنا گردیدند. خاطر نشان می گردد در این اجلاس موارد پروژه نظام مراقبت و نتایج پیگیری­های مصوبات اجلاس پیشین نیز مطرح گردیده و در پایان این نشست، با طرح موضوع سامانه ثبت سندرمیک بیماری‌های واگیر و همچنین سامانه سیب و لزوم یکپارچه نمودن این سامانه­ها مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.