در همکاریهای درون و برون بخشی برنامه سلامت سالمندان
برگزاری نشست کشوری توانمند سازی مدیران و کارشناسان ستادی در همکاریهای درون و برون بخشی برنامه سلامت سالمندان
نشست کشوری دو روزه توانمندسازی مدیران و کارشناسان ستادی در همکاریهای درون و برون بخشی برنامه سلامت سالمندان با حضور رئیس و کارشناسان اداره سلامت سالمندان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت متبوع، مدیران و کارشناسان برنامه سالمندان گروه سلامت جمعیت و خانواده کلیه دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید.
دکتر تبریزی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین نشست، مطالب مبسوطی در زمینه طرح تحول سلامت در بخش بهداشت و نقش مجتمعهای سلامت به عنوان راهکاری مناسب برای اجرای هر چه بهتر اهداف این طرح در دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارائه نمودند، ایشان بر لزوم توجه بیش از پیش دولت و مجلس به برنامه های سالمندان ( بدلیل افزایش روز افزون جمعیت این گروه سنی و انفجار جمعیت سالمندی در آینده نزدیک و اینکه سرعت افزایش این جمعیت از شتاب بسیار بالایی برخوردار هست ) تاکید کردند.
خانم دکتر عظیمی رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت متبوع نیز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تیم معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برگزاری این نشست، ضمن اشاره به برنامه های این اداره در طرح تحول نظام سلامت، در خصوص برنامه های عملیاتی وزارت و دانشگاهها، مشکلات سامانه سیب و چالشهای آن، سخنرانی نمودند.
در این جلسه، دکتر رهبری مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت استان آذربایجان شرقی نیز گزارش ویژه ای در خصوص اهداف، رسالت و نحوه راه اندازی کانونهای دوستدار سالمند به عنوان اولین نمونه کشوری آن، در شهر تبریز و شهرستانهای دیگر تابعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارائه نمودند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان در دومین روز برگزاری این نشست، کلیه شرکت کنندگان در قالب پنج گروه از مجتمعهای سلامت و کانونهای دوستدار سالمند کلانشهر تبریز بازدید به عمل آورده و از نزدیک با عملکرد مجتمعهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خصوصا کانونهای دوستدار سالمند آشنا شدند و به گفته بازدیدکنندگان از نکات مثبت این بازدید حضور فعال و پرانگیزه پرسنل مجتمع ها و مراکز سلامت، رضایتمندی مراجعین از نحوه ارائه مراقبتها و فعال بودن خدمات، شور و نشاط سالمندان حاضر در کانونها و علاقمندی آنان در مشارکتهای آموزشی ، فرهنگی ، اجتماعی و .. عنوان شد.