همایش مدیران گروه گسترش دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، دکتر ناصر کلانتری "قائم مقام معاونت بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت" در این همایش ضمن قدردانی از مراکزی که امتیاز بالا را در ارزیابی مراکز آموزش بهورزی کسب کردهاند، اظهار کرد: باید شرایطی را فراهم کنیم تا این مراکز به درجات بالاتر برسند و همچنین با برگزاری دوره های احیا نیز در تلاش باشیم که مراکز احیاپذیر در مسیر توسعه قرار بگیرند.
وی ادامه داد: مدیر کسی است که وقتی منابع در اختیارش قرار میگیرد می بایستی این منابع را در بهترین شکل در اختیار بخشها قرار داده و در جایی هزینه کند که به صلاح و به نفع مردم باشد از این رو درست نیست که به یک روستای کم جمعیت 60 نفری، بهورز آموزش ببیند.
دکترکلانتری در راستای ارزیابی عملکرد مراکز آموزشی بهورزی، از مراکزی که امتیاز بالا را به دست آوردهاند قدردانی کرده و به مراکزی که در سطح پایین قرار دارند نیز هشدار داده و افزود : در این خصوص گروه نیروی انسانی مکلف هستند که تیم عملیاتی تشکیل داده و برای رفع نواقص تلاش کنند.
وی تاکید کرد: تا به حال 70درصد مراکز خدمات سلامت و 82 درصد پایگاههای پیشبینی شده که باید ایجاد میشد راه اندازی شده است، و80 درصد مراکز و پایگاهها تجهیز و 63 درصد نیز تعمیر شده اند.
دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم ضمن حضور در این همایش و خیرمقدم گویی، با تاکید بر اینکه وظیفهی دولتها این است که بفهمند درد مردم کجاست، گفت: دولت تدبیر و امید به خوبی توانست در این خصوص عمل کرده و فهمید که مردم ما در حوزهی درمان و دارو رنج میبرند، از این رو در این راستا وارد عمل شده و قدمهای خوبی برداشت.
وی با اشاره به اینکه قبل از سال 92 نظام سلامت در کشور مناسب تبیین نشده بود، ادامه داد: دولت تدبیر و امید شرایط مناسبی را در حوزهی بهداشت و درمان به وجود آورده است؛ از این رو باید از این فرصت طلایی استفاده کرده و بسیاری از کارهای مهم را انجام دهیم.
دکتر صومی با اشاره به اهمیت سلامتی در جامعه، بیان کرد: اگر مردم از لحاظ بهداشت و درمان در سطح مناسبی قرار بگیرند، قدرتشان نیز برای رسیدگی به موارد دیگر افزایش پیدا خواهد کرد.
وی گفت: امروزه فرصت مناسبی فراهم است تا در حوزهی بهداشتی زیرساختسازی کنیم و اگر در این شرایط کارشناس مراقب سلامت احساس کند که جایگاه ارزشمندی در جامعه دارد، از این رو توانمندی بیشتری نیز از خود نشان خواهد داد.
وی با اشاره به بالا رفتن نیازها و انتظارات مردم، تاکید کرد: 20 سال پیش اگر روستاییان هفتهای یکبار به بهورز نیاز داشتند امروزه این نیاز بیشتر شده و مردم انتظار دارند که پزشک به راحتی در اختیارشان قرار داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: ما باید هر آنچه که در توان داریم را به کار ببندیم، از این رو در تلاش خواهیم بود که 70 مرکز سلامت را در تبریز راهاندازی کنیم.
گفتنی است؛ دومین روز نشست مدیران گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور در تالار هتل شهریار تبریز برگزار و مدیران گروهها به بیان ارزیابیها و نظرات خود در حوزهی بهداشت و درمان پرداختند.