تاریخ : يکشنبه 21 آذر 1395
کد 582

مراسم تکریم و معارفه معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد

...

مراسم تکریم دکتر جعفر صادق تبریزی و معارفه دکتر عباسعلی درستی به عنوان معاون جدید بهداشت دانشگاه در سالن همایش مرکز بهداشت استان برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان دکتر صومی در این آیین گفت: حوزه سلامت یک حوزه یکپارچه است و سعی ما در پیشبرد اهداف در تمامی بخش‌های سلامت از حوزه  بهداشتی تا دارو و درمان و غیره  می‌باشد .

وی با بیان اینکه کار در حوزه سلامت، لطف خداوند به بندگان است، یادآور شد: به همکاران خود گوشزد می‌کنم قدر بخشی که در آن به ارائه خدمت مشغول هستید را بدانید، حوزه سلامت یکی از شیرین‌ترین و در عین حال حساس ترین حوزه های فعالیتی است .

دکتر صومی با اشاره به خدمات صورت گرفته در حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: زمانی که دکتر تبریزی که عضو هیئت علمی دانشگاه بودند را به سمت معاون بهداشت دانشگاه انتخاب کردیم، یقین داشتیم با توجه به سابقه علمی و تجربی، تحول جدی در این حوزه اتفاق خواهد افتاد و اکنون که دکتر درستی را به این سمت انتخاب نموده ایم دارای کارنامه خوب مدیریتی هم در حوزه بهداشت و هم در حوزه درمان دارند.

دکتر جعفر صادق تبریزی هم در این آیین گفت: در آیین معارفه ، با خدا عهد بستم که هر آنچه در توان دارم، برای پیشبرد اهداف در مجموعه بهداشت که امید مردم به این مجموعه است، به کار گیرم . وی اضافه کرد: اعتقاد دارم باید ریال به ریال بودجه بهداشتی را به کف جامعه و به شهرها و روستاها برد، نباید در راه خدمت دچار روزمرگی گردیم .

وی با بیان اینکه نظام نوین ارائه خدمات در شهرها طراحی و اجرا شد، گفت: در طول دوران مدیریت خود، ارائه خدمت در حاشیه‌ شهرها را جدی گرفتیم، چرا که حاشیه شهر ها به لحاظ دریافت خدمات بهداشت از روستاها پایین تر بودند و  به فاصله 6 الی 7 ماه حاشیه شهر تبریز را پوشش دادیم . وی تاکید کرد: از نظر فضای فیزیکی، نیروی انسانی و واحدهای ارائه خدمت، به حاشیه شهرها متمرکز شدیم و توانستیم استان را از نظر توسعه بهداشتی مناطق روستایی، جزو سه استان برتر در این نوع خدمات کنیم، این مسئله تا حدودی فکر ما را آسوده می کرد که توانستیم مشکلات حاشیه شهرها را در اولویت بگذاریم . دکتر تبریزی ادامه داد پوشش همگانی سلامت مستلزم فراهم نمودن دسترسی به خدمات سلامت و بهره مندی از آن و بهره گیری از تکنولوژی مناسب و ارائه خدمات با کیفیت مناسب است . وی با اشاره به بار بیماری‌های غیر واگیر در حوزه سلامت و درمان، گفت: با بررسی های انجام شده مشخص شد استان ما در وضعیت مناسبی از این نظر قرار نداشته و اوضاع بر وفق مراد نیست، بنابراین سه هسته کلیدی در سند تدبیر و توسعه تدوین شد، هسته کلیدی اول در ارتباط با اصلاح نظام ارائه خدمات بود که به موجب آن بتوانیم در شهرها نیز پاسخگو باشیم. ( قبلا در روستا خدمت فعال ارائه می کردیم ولی ارائه خدمت در شهر وقتی بود که شخصی مراجعه و درخواست خدمات می‌کرد (
وی اضافه کرد: دومین هسته کلیدی این سند در ارتباط با اصلاح شیوه زندگی مردم و سومین هسته کلیدی ارتقای کیفیت خدمات بود که در نظام سلامت به مردم ارائه می‌کنیم . وی خاطرنشان کرد: سند پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر بر اساس اولویت به برنامه جامع 5*5*5 رسید و اجرای آن آغاز شده و امیدوارم این راه با جدیت ادامه یابد . وی از فعالیت 41 مرکز سلامت در حاشیه شهر تبریز خبر داد و گفت: در طول سه سال گذشته  14 کانون دوستدار سالمند نیز استقرار یافته است .

دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان نیز در این مراسم با تشکر از حسن اعتمادی که ریاست دانشگاه به ایشان داشته ابراز نمودند: با همکاری مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه می توان گام های مهم و اساسی در پیشبرد برنامه های وزارت و در راستای طرح تحول نظام سلامت بردارند.

گفتنی است؛ طی حکمی از سوی دکتر سیاری معاون بهداشت وزیر، دکتر جعفر صادق تبریزی به سمت قائم مقام معاون بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت منصوب شده و با حکم دکتر صومی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر عباسعلی درستی به سمت معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان منصوب شدند.