صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
EN
دسترسی سریع
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
گروههای کارشناسی
آموزش و ارتقای سلامت
آمار
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
سلامت روانی ، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد
دارو و آزمایشگاه
گسترش شبکه
تعالی خانواده و جوانی جمعیت
بهداشت حرفه ای
مدیریت سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس
بهداشت محیط
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا
مرکز پایش سلامت
تماس با ما
دفترچه تلفن
نظرسنجی
خدمات الکترونیکی
سامانه پایش مراقبتهای اولیه بهداشتی
سامانه یکپارچه سلامت
سیستم ثبت سرطان
سامانه یکپارچه پایش برنامه عملیاتی
سامانه ثبت و آنالیز داده های بیماران مبتلا به سل
سامانه پرداخت مبتنی بر کیفیت
سامانه نظام ثبت و طبقه بندی علل مرگ
سامانه یکپارچه اطلاعات جمعیتی(سیاج)
سامانه گزارش ساز سیب
سامانه جامع سلامت الکترونیک محیط و حرفهای
لیست کارکنان
معرفی مرکز بهداشت استان
مدیریت
معاون فنی
روابط عمومی
معاونت اجرایی
چارت سازمانی
قوانین و مقررات
شناسنامه ی فرآیندهای بهداشتی دولت الکترونیک
پرسش و پاسخ
گالری تصاویر
ایمیل
سایتهای مفید
نقشه سایت
تاریخ :
پنجشنبه 7 ارديبهشت 1396
کد
628
لینک کوتاه
:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز: افسردگی یعنی از دست دادن نیروی مولد جامعه
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان همایش حمایت طلبی در حوزه سلامت روانی و اجتماعی با حضور مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت و مدیران و مسئولین استانی در سالن پتروشیمی تبریز برگزار گردید.
دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین، برگزاری چنین همایش هایی را در راستای جلب حمایت و مشارکت سازمانهای حامی سلامت در حوزه سلامت روانی و اجتماعی عنوان نموده و خواستار توجه بیشتر به این حوزه داشتند.
دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در همایش حمایت طلبی در حوزه سلامت روانی و اجتماعی با اعلام این مطلب گفت: افسردگی بیماری است که تاثیر زیادی در زندگی روزمره مبتلایان و اطرافیان آنها دارد به طوری که علاوه بر ایجاد مشکلات روانی، به عنوان مادر بسیاری از بیماریهای جسمانی نیز شناخته شده است از این رو در علم پزشکی بر توجه بیشتر به این اختلال و لزوم برطرف کردن آن پیش از اقدام به درمان بیماریهای جسمی تاکید شده است. وی با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی ادامه داد: در سال جاری "بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم" شعاری است که انتخاب شده و اهمیت بسیاری دارد، بررسی روند تغییرات و شیوع افسردگی نشان از افزایش آمار مبتلایان به این عارضه در جهان دارد.
وی با بیان اینکه علائم افسردگی نسبت به ۱۵ سال گذشته 9/1 برابر کم شده، افزود: با اینحال آمارها نشان از افزایش میزان افسردگی در جوامع مختلف دارد، در کشور و استان آذربایجان شرقی نیز آمارها از رشد ۵۰ درصدی این نوع بیماریها دارد. دکتر صومی خاطرنشان کرد: سلامت روان تنها موضوعی مربوط با سلامت عمومی جامعه نیست بلکه یک موضوع در ارتباط با توسعه نیز هست. وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از دانشگاه های پیشرو در راهاندازی مراکز سلامت روان جامع نگر بوده که نتایج مثبت فعالیت این مراکز گام بزرگی در کنترل و پیشگیری از بیماریهای روحی و روانی دارد.
گفتنی است همایش حمایت طلبی در حوزه سلامت روانی و اجتماعی در راستای گرامیداشت هفته سلامت (7-1 اردیبهشت) با شعار زندگی سالم بانشاط و امید و با همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالن پتروشیمی تبریز برگزار گردید و در پایان از سازمانهای حامی سلامت توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز تجلیل به عمل آمد.
برچسب ها
اعتیاد
مرکز بهداشت استان
سواد سلامت روانی