صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
EN
دسترسی سریع
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
صفحه دانشگاه
صفحه اصلی
گروههای کارشناسی
آموزش و ارتقای سلامت
آمار
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر
سلامت روانی ، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد
دارو و آزمایشگاه
گسترش شبکه
تعالی خانواده و جوانی جمعیت
بهداشت حرفه ای
مدیریت سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس
بهداشت محیط
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا
مرکز پایش سلامت
تماس با ما
دفترچه تلفن
نظرسنجی
خدمات الکترونیکی
سامانه پایش مراقبتهای اولیه بهداشتی
سامانه یکپارچه سلامت
سیستم ثبت سرطان
سامانه یکپارچه پایش برنامه عملیاتی
سامانه ثبت و آنالیز داده های بیماران مبتلا به سل
سامانه پرداخت مبتنی بر کیفیت
سامانه نظام ثبت و طبقه بندی علل مرگ
سامانه یکپارچه اطلاعات جمعیتی(سیاج)
سامانه گزارش ساز سیب
سامانه جامع سلامت الکترونیک محیط و حرفهای
لیست کارکنان
معرفی مرکز بهداشت استان
مدیریت
معاون فنی
روابط عمومی
معاونت اجرایی
چارت سازمانی
قوانین و مقررات
شناسنامه ی فرآیندهای بهداشتی دولت الکترونیک
پرسش و پاسخ
گالری تصاویر
ایمیل
سایتهای مفید
نقشه سایت
تاریخ :
سه شنبه 12 ارديبهشت 1396
کد
635
لینک کوتاه
:
دکتر جبارزاده اظهار کرد:
دکتر جبارزاده اظهار کرد: اقدامات دولت در حوزه بهداشت و سلامت در سه سال گذشته جهادی بوده است.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی در نشست مشترک هیاتهای امناء دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی منطقه ۲ آمایشی، گفت: ساخت مراکز بهداشتی و درمانی و خانههای بهداشت، دسترسی عموم مردم به خدمات بهداشتی را میسر کرده و این مهم یکی از اهداف طرح تحول نظام سلامت می باشد. وی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت به خاطر رضایت مردم انجام گرفت و جای تشکر دارد، افزود: اعلام میکنیم مدیریت استان در هر کجا که نیاز سیستم سلامت باشد، در کنار متولیان سلامت خواهد بود و قدردان زحمات آنها هست. در ادامه ، دکتر پزشکیان نایب رییس مجلس شورای اسلامی هم ضمن سخنانی گفت: منابع مالی دولت در حوزه سلامت محدود است و در چنین شرایطی باید بر اساس پول و منابع مالی خود، برنامه ریزی کنیم.
وی گفت: باید بنشینیم و مشخص کنیم آیا هزینهکردهای ما از نظر اقتصادی درست است یا نه؟
وی ادامه داد: اگر قرار است کاری بکنیم، باید بر اساس پولی که داریم، برنامهریزی کنیم، غایت هدف ما رضایت مردم است که آن نیز در گرو رفع نیازهای اولیه خدمات بهداشتی و درمانی همه مردم است.
وی با بیان اینکه حاکمیت باید کاری بکند که همه منطقه را تحت پوشش قرار دهد، گفت: مدیران بهداشتی، درمانی باید مورد اعتماد مردم قرار بگیرند و این مهم جز با در صحنه بودن و در کنار مردم بودن امکان پذیر نیست.
دکترپزشکیان یادآور شد: پوشش همگانی خدمات بهداشتی و درمانی نیاز مردم ما است، باید این سئوال را از خود بپرسیم که آیا توانستهایم در ارائه خدمات به صورت عادلانه عمل کنیم، یعنی خدماتی که یک شهرنشین دریافت میکند همان خدماتی است که در حاشیهی شهرها و یا در روستاها ارائه میشود. وی گفت: اگر سرانه درمانی هر استان را به خودشان بدهند، هر مدیری میداند که چقدر منابع در اختیار دارد و چه میزان باید هزینه بکند، اینجا است که بر اساس پولی که هزینه میکنیم سهم هر کس از خدمات بهداشتی درمانی در سفرهاش گذاشته میشود. وی در ادامه خاطرنشان کرد: یک پزشک باید جامع و فراگیر ببیند، پزشکی که در یک روستا کار میکند باید افق وسیعی نسبت به کسانی که در آنجا زندگی میکنند، داشته باشد.
گفتنی است جلسه مشترک هیئتهای امناء دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۲ آمایشی و نشست شورای هماهنگی منطقه و همچنین نشست تبیین برنامه عملیاتی ۱۳۹۶ و با حضور دکترموهبتی معاون برنامه ریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و نیز روسا و اعضای هیات امناء های دانشگاه ها و دانشکده های هفت گانه کلان منطقه ۲، دکتر پزشکیان نایب اول مجلس شورای اسلامی و همچنین دکتر جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی و دکتر خدابخش استاندار استان اردبیل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید که به برنامه ریزی علمی و اصولی در راستای برنامه ششم توسعه تأکید و همچنین برنامه عملیاتی سال ۹۶ دانشگاه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. به گزارش فوق هدف از این نشست انجام برنامه ریزی دقیق، مشخص نمودن اهداف نهایی مورد انتظار در دانشگاه و ترسیم نقشه راه نیل به این اهداف در راستای ارتقای خدمات سلامت به عموم بود.
برچسب ها
دانشگاه علوم پزشکی
نظام سلامت
حوزه بهداشت