کارگاه کشوری کارشناسان مسئول سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت و معاون درمان دانشگاه در کلانشهر تبریز و در مرکز مدیریت کشوری سلامت برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان دکتر تقی زادیه معاون درمان دانشگاه به نیابت از ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاون بهداشت دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین به بیان اهداف و اهمیت اجرای برنامه های کاهش آسیب پرداختند. اصل رحیمی رئیس گروه کارشناسان سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت استان نیز ضمن خوشامد گویی به میهمانان و اساتید کشوری به بیان اهمیت کاهش آسیب و لزوم تخمین جمعیت گروه های پرخطر پرداختند.
دکتر حاجبی مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت نیز ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برگزاری این گردهمایی، به مقایسه آخرین آمار و وضعیت اعتیاد و برنامه های کاهش آسیب در سطح کشوری پرداخته و به سوالات کارشناسان پاسخ دادند .
دکتر فتحی رئیس اداره پیشگیری و درمان سوء مصرف نیز شرح وظایف تیم سلامت در حوزه پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیب را ارائه نمودند.
در ادامه دکتر شریفی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات مراقبت اچ آی وی و بیماریهای آمیزشی و نماینده سازمان بهداشت جهانی پروتکل برآورد اندازه گروههای پرخطر و نحوه ی مکان یابی نقاط پرخطر به روش مپینگ را به صورت کار گروهی توضیح و ارائه نمودند .
گفتنی است در روز دوم کارگاه دکتر شریفی در ادامه ی مباحث چک لیست جمع آوری اطلاعات در بازدید از مکان های پرخطر شناسایی شده و فرم لیست همه ی مکان های پرخطر برای مردان مصرف کننده تزریقی را توضیح داده و به سوالات کارشناسان پاسخ داده شد .
|