آذربایجان شرقی به لحاظ توانمندی هایی که دارد، همواره در هر کار خیری پیشقدم بوده است و اولین دانشگاه غیر منطقه ای بود که بلافاصله در زلزله غرب حضور پیدا کرد.
ره آورد این سفر باید به یک مجموعه عظیمی از تجربیات مکتوب تبدیل شود تا در آینده از آن استفاده شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكى تبريز ، در مراسم بدرقه کاروان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مناطق زلزله زده غرب کشور که با حضور معاون استاندار مهندس پورمهدی برگزار شد ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشکر صمیمانه از همکاران گرامی که داوطلبانه و با تنظیم برنامه های شیفتی خود در این امر خیر مشارکت کرده اند از حضور مهندس پورمهدی و دکتر ساعی و مهندس هنروند قدردانی نمود .
دکتر صومی با بیان اینکه، آذربایجان شرقی به لحاظ توانمندی هایی که دارد همواره در هر کار خیری پیشقدم بوده است، افزود، در زلزله اخیر غرب کشور نیز دانشگاه علوم پزشکی تبریز از همان لحظه اول اعلام آمادگی کرد و اولین دانشگاه غیر منطقه ای بودیم که بلافاصله در سرپل حضور پیدا کردیم. چون دوستانی که در مهران و اکیبهای خدمت رسان به زائرین اربعین حسینی بودند بلافاصله و به محض اعلام مرکز درسرپل حضور یافتند و تا روزهای اخیر و برگشتن آمبولانسها آنجا مشغول خدمت بودند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تبیین دیدگاه کلی وزارت بهداشت و درمان مبنی بر حضور منطقه ای و میدانی دانشگاههایی که توانمندی اداره موارد بحرانی را دارند، از توافق برای حضور هفت روزه تبریز بعد از حضور۳ یا ۴ روزه شیراز در کرمانشاه خبر داد و ماموریت نیروهای اعزامی و داوطلبان را کمک به پوشش یک هفته ای خدمات بهداشتی و درمانی مناطق زلزله زده غرب کشور در ۵ منطقه عنوان نمود . وی در ادامه با خاطر نشان شدن اینکه بیش از ۵۰ درصد افراد حاضر تجربه حضور در حوادث مشابه از جمله زلزله ارسباران را دارند از همکاران اعزامی خواست ، مثل همیشه در حد انتظاری که از تبریز وجود داند ظاهر شوند. و تاکید کرد هراآنچه را که می بینند، بنویسند، تا به اسم خودشان در یک کتاب به اسم خودشان چاپ شود تا ره آورد این سفر باید به یک مجموعه عظیمی از تجربیات مکتوب تبدیل شود که در آینده از آن استفاده شود.
بنابراین گزارش ؛ فرماندهی گروههای اعزامی به عهده دکتر علی عبادی قائم مقام معاونت درمان دانشگاه می باشد .