دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم

معاونت بهداشت Health Vice-Chancellor

تاریخ : پنجشنبه 2 آبان 1398

برگزاری كارگاه آموزشی رفتار سازمانی پیشرفته

به گزارش روابط عمومی بهداشت استان به منظور ارتقاء دانش و مهارت کارشناسان مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستان های استان كارگاه آموزشی رفتار سازمانی پیشرفته روز چهارشنبه مورخه 01/08/98 در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
داهیم  مدیر گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان در کارگاه به بیان اهداف دوره آموزشی، و ارائه کلیاتی از وضعیت رفتارهای اجتماعی و سازمانی و چالشهای پیش رو پرداخت.
در ادامه شایگان مهر کارشناس سلامت نوجوانان مرکز بهداشت استان و دانشجوی دکتری رفتار اجتماعی و سازمانی درخصوص مباحث جدیدی از قبیل نوروساینس، عملکرد مغز در رفتار و مباحث مدیریت و رهبری تغییر، کوچینگ و کارتیمی را ارائه فرمودند.
گفتنی است در این راستا بازی های مدیریتی با مشارکت شرکت کنندگان صورت گرفت.