راهنماي كشوري نظام مراقبت بيماري‌هاي منتقله از غذا

 

 

معصومي‌اصل، حسين. 1342 -
راهنماي كشوري نظام مراقبت بيماري‌هاي منتقله از غـذا/ تأليف و تدوين: حسين معصومي‌اصل ... [ و ديگران]
؛ زير نظر: سيد مؤيد علويان، محمدمهدي گويا.
ويراستار: حسين معصومي اصل —
تهران: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مرکز مدیریت بیماری ها، 1385 .
88 ص: جدول ، نمودار.
چاپ اول ISBN 964 - 655570 - 60 - 7
فهرست نویسی براساس اطلاعات فیپا.
کتابنامه: ص 72.
1- بیماری های ناشی از غذا - - پیشگیری. 2- بیماری های ناشی از غذا - ایران - پیشگیری .
3- مواد غذایی - صنعت و تجارت - پیش بینی های ایمنی. 4- مواد غذایی - آلودگی.
5- آموزش بهداشت. الف. ایران . وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. مرکز مدیریت بیماری ها.
ب. عنوان.
2ر7م/5/ 601 RA
1926/363 کتابخانه ملی ایران 7457 - 85 م

 

ناشر مرکز مدیریت بیماری ها با همکاری گروه هنری چکامه آوا

تأليف و تدوين: دكتر حسين معصومي‌اصل، دكتر محمود سروش، دكتر سيد محسن زهرايي،

دكتر افشين صفائي، دكتر محمدمهدي سلطان‌دلال، دكتر مهناز طارمي،

آقاي سيد رضا غلامي، دكتر هدايت حسيني، خانم مهرانگيز مهدي‌زاده

زير نظر: دكتر سيد مؤيد علويان، دكتر محمدمهدي گويا

ويراستار: دكتر حسين معصومي‌اصل

طراحي جلد و صفحه‌آرايي: چكامه آوا

نوبت چاپ: اول - 1385

شمارگان: 2000 جلد

شابک: 7- 60- 6570- 964 ISBN 964 - 655570 - 60 - 7

حق چاپ برای مرکز مدیریت بیماری ها محفوظ است

 

 بیماریهای منتقله از آب و غذا