|
جوشاندن
|
كلر آزاد و ذخيره در ظروف اصلاح شده
|
تصفيه و لخته سازي شيميائي+ضدعفوني با كلر
|
ضدعفوني با آفتاب با اشعه UV+ حرارت
|
ضدعفوني با آفتاب با حرارت تنها
|
ضدعفوني با UV با لامپ
|
كيفيت موردنياز آب براي تصفيه شدن
|
بدون
|
كدورت پائين (<30NTU) آب كدر قبل از تصفيه
|
بدون
|
كدورت پائين (<30NTU) آب كدر قبل از تصفيه
|
بدون
|
كدورت پائين (<30NTU) و حلال هاي با قدرت جذب پائين UV
|
باقيمانده ضدعفوني كننده
|
خير
|
بلي
|
بلي
|
خير
|
خير
|
خير
|
تغييرات شيميائي در آب
|
خير
|
بلي ممكن است باعث مزه و بوي بد شود
|
بلي ممكن است باعث مزه و بوي بد شود
|
خير
|
خير
|
خير
|
توانائي رشد مجدد ميكروبي در آب تصفيه شده
|
بلي با ذخيره آب بيشتر از 2-1 روز
|
خير تا كمي اگر كلر باقيمانده حفظ شود
|
خير تا كمي اگر كلر باقيمانده حفظ شود
|
بلي با ذخيره آب بيشتر از 2-1 روز
|
بلي با ذخيره آب بيشتر از 2-1 روز
|
بلي با ذخيره آب بيشتر از
2-1 روز
|
سطح مهارت و آساني براي مصرف
|
مهارت پائين آسان براي مصرف
|
مهارت پائين آسان براي مصرف با آموزش
|
نياز به آموزش متوسط
|
مهارت پائين آسان براي مصرف
|
مهارت پائين آسان براي مصرف با آموزش
|
نياز به آموزش متوسط
|
در دسترس بودن مواد موردنياز
|
به يك منبع سوخت نيازمند است
|
نيازمند به منبع كلر آزاد يا مولد كلر و منابع ظروف ذخيره آب سالم
|
نيازمند به يك منبع مخلوط كننده شيميائي
|
نيازمند بطريهاي پلاستيكي و سطوح تيره
|
نيازمند بطريهاي سياه يا ظروف آشپزي و يك منعكس كننده خورشيدي يا خوراكپز خورشيدي
|
نيازمند بخشهاي اولترويونه و(UV)جايگزيني لامپها و منبع مطمئن برق
|
پذيرش
|
بالا
|
بالا تا متوسط
|
بالا تا متوسط
|
بالا تا متوسط
|
بالا تا متوسط
|
بالا
|
طول مدت زمان تصفيه
|
دقايق تا چندين دقيقه
|
چندين دقيقه
|
چندين دقيقه
|
ساعتها (آفتابي) تا روزها (ابري)
|
ساعتها (آفتابي) تا روزها (ابري)
|
ثانيه ها تا دقايق وابسته به حجم آبي كه بايد تصفيه شود و طراحي رآكتور
|