سعي كنيد از انواع غلات سبوس دار نظير نان سنگك ، نان جو وماکارونی سبوس دار استفاده كنيد.
·از انواع حبوبات مثل لوبیا ، عدس ، نخود ، لپه وماش بعنوان منابع غني از فیبر که از جذب مواد قندی جلوگیری می کند ، استفاده كنيد.
·مصرف مواد نشاستهاي با روغن زياد مانند سيبزميني سرخ شده را به حداقل برسانيد.
· در ميان وعده، از منابع كربوهيدراتي كمچربي مثل نان برشته ، نان سوخاری و بیسکویت های ساده وسبوس دار استفاده كنيد.
·سبزيجات خام يا پخته را هر روز مصرف كنيد.
·سبزيها را با مقدار خيلي كم آب بپزيد و حتيالامكان از سرخ كردن آنها بپرهيزيد.
· براي سالادها از سس كمچرب يا بدون چربي و يا روغن زيتون به همراه سركه ، آب لیمو یا آّ ب غوره کم نمک استفاده نماييد.
·به جاي آبميوه، ميوه تازه را كه فيبر بيشتري دارد انتخاب كنيد.
·ميوهها و يا آبميوهها را بدون افزودن شكر مصرف كنيد.
·از مركبات نظير پرتقال، گريپفروت و نارنگي در رژيم روزانه خود بگنجانيد.
·شير يا ماست كمچرب و يا بدون چربي را انتخاب كنيد.
·از ماست ميوهاي كمچرب يا بدون چربي با شيرين كنندههاي كمكالري استفاده كنيد.
·از ماست كمچرب بعنوان خامه در غذاها و يا بجاي سس مايونز در سالاد استفاده كنيد.
·بيشتر از مرغ و ماهي بجاي گوشت قرمز استفاده كنيد.
· پوست مرغ را قبل از پخت جدا كنيد.
·چربيهاي گوشت قرمز را قبل از پخت كاملاً جدا كنيد.
· روشهايي چون بخارپز كردن، كبايي كردن و تفت دادن را بجاي سرخ كردن و افزودن روغن انتخاب كنيد.
· از پنير كمچرب بجاي پنیر خامهاي استفاده كنيد.
·تخممرغ را با روغن خيلي كم درست كنيد و حتيالامكان آنرا آبپز نماييد.
·بدليل خواص مفيد سويا از آن در برنامه غذایی خود استفاده کنید.
·مقدار كمي از انواع آجيل بي نمك را بدليل چربي هاي مفيد آن در رژيم روزانه خود بگنجانيد.
·مصرف چربي خود را محدود كنيد.
·مصرف چربي اشباع را محدود كنيد. اين نوع چربي در گوشت قرمز و فرآوردههاي حيواني نظير كره ، خامه ، سرشیر و لبنیات پرچرب يافت ميشود.
·به جاي روغن جامد، از روغن هاي مايع استفاده كنيد. از بين روغن هاي مايع، روغن زيتون از ارزش غذايي ويژه اي برخوردار است. سعي كنيد هر روز از اين روغن در سالاد خود استفاده نماييد.
·از شيرينيها كمتر استفاده كنيد چرا كه حاوي مقادير فراواني روغن و شكرهستند.
·چنانچه عادت به مصرف شيريني داريد، آنرا جزئي از برنامه غذايي روزانه محاسبه كنيد، نه اينكه به برنامه غذايي اضافه كنيد.