انواع ميوه ها در این گروه جای می گیرند . میوه ها در مقایسه با گروه های دیگر انرژی و پروتئین کمتری دارند و برعکس دارای مقدار قابل توجهی فیبر، ویتامین و املاح معدنی هستند. اين گروه شامل انواع ميوه ، آب ميوه طبيعي،كمپوت ميوه و ميوه هاي خشك ( خشكبار) مي باشد.
مواد مغذي مهم اين گروه شامل ويتامين A ، ويتامين C ، فيبر و مواد معدني است.
روزانه 4-2 واحد از گروه ميوه ها بايد مصرف شود.
اين ویتامین ها و مواد معدنی موجود در ميوه ها برای مقاومت بدن در برابر بیماریها، ترمیم یا بهبود زخم ها و سلامت پوست بدن ضروری می باشند.
میوه ها يي که اندازه آنها حدوداً به اندازه یک سیب متوسط است مثل گلابی، پرتقال ، موز هر کدام 1 واحد هستند. در مورد میوه هایی که اندازه آنها کوچکتر است مثل گیلاس، آلبالو ، انگور ، توت و يا انار، نصف ليوان معادل يك واحد است.
نصف ليوان ميوه پخته يا كمپوت ميوه ، يا
يك چهارم ليوان ميوه خشك يا خشكبار ، يا
سه چهارم ليوان آب ميوه تازه وطبيعي هم معادل يك واحد از گروه ميوه ها مي باشند.
منبع : دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت