ردیف |
نام محصول |
مدت زمان نگهداری |
دمای نگهداری |
محل نگهداری |
1 |
شیر استرلیزه |
حداکثر 3 ماه |
دمای محیط |
خارج و داخل یخچال |
2 |
شیر پاستوریزه |
حداکثر 3 روز |
1-4c |
داخل یخچال |
3 |
شیر کاکائو استرلیزه |
حداکثر 3 ماه |
1-4c |
داخل یخچال |
4 |
خامه استرلیزه |
حداکثر 3 ماه |
1-4c |
داخل یخچال |
5 |
کره پاستوریزه |
حداکثر یکسال |
زیر صفر |
داخل فریزر |
6 |
کشک مایع |
حداکثر یکسال |
1-4c |
داخل یخچال |
7 |
بستنی |
یکسال |
زیر صفر |
داخل فریزر |
8 |
دوغ |
3 ماه |
1-6c |
داخل یخچال |
9 |
ماست |
30 روز |
1-6c |
داخل یخچال |
10 |
پنیر |
6 ماه |
1-4c |
داخل یخچال |
11 |
پنیر پیتزا |
6 ماه |
زیر صفر |
داخل فریزر |
12 |
کشک تهیه شده از ماست |
40 روز |
1-6c |
داخل یخچال |
13 |
پنیر خامه ای |
40 روز |
1-6c |
داخل یخچال |
14 |
انواع رشته و ماکارونی |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
15 |
انواع آرد گندم - برنج- غلات و حبوبات |
8-12 ماه |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
16 |
انواع آرد سوخاری |
یکسال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
17 |
سوپهای خشک |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
18 |
پودر کاکائو - قهوه |
یکسال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
19 |
شیرینی ها |
حداکثر 3 روز |
1-3c |
داخل یخچال |
20 |
پودر غذای فوری |
8-18 روز |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
21 |
کیک |
1-2 ماه |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
22 |
کلوچه |
2 ماه |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
23 |
پفک |
6 ماه |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
24 |
همبرگر |
6 ماه |
18c- |
داخل فریزر |
25 |
گوشت چرخ شده
گوشت چرخ شده
|
12 ساعت
3 ماه |
0-4c
18c- |
داخل یخچال
داخل فریزر |
26 |
قطعات گوشت گاو بسته بندی شده
قطعات گو شت گاو بسته بندی شده |
2 تا 3 روز
9 ماه |
0-4c
18c- |
داخل یخچال
داخل فریزر |
27 |
گوشت مرغ تازه |
3 روز |
0-4c |
داخل یخچال |
28 |
گوشت طیور |
7 تا 12 ماه |
18c- |
داخل فریزر |
29 |
ماهی تازه |
1 تا 2 روز |
0-2c |
داخل یخچال |
30 |
ماهی پرچرب |
3 ماه |
18c- |
داخل فریزر |
31 |
ماهی کم چرب |
4 تا 5 ماه |
18c- |
داخل فریزر |
32 |
سوسیس و کالباس |
1 ماه |
0-4c |
داخل یخچال |
33 |
کمپوت و کنسرو |
2 سال |
دمای محیط |
داخل محیط |
34 |
نوشابه های گازدار |
6 ماه |
دمای محیط و یخچال |
دور از تابش مستقیم آفتاب |
35 |
گلاب و عرقیات گیاهی |
2 سال |
دمای محیط |
در جای خنک |
36 |
آب میوه جات |
2 سال |
دمای محیط و یخچال |
دمای محیط و یخچال |
37 |
بستنی یخی |
6 ماه |
18c- |
داخل فریزر |
38 |
شربت پرتقالی |
9 تا 12 ماه |
دمای محیط |
داخل محیط |
39 |
شربت سکنجبین - شربت آلبالو |
2 سال |
دمای محیط |
داخل محیط |
40 |
انواع سس |
6 ماه |
دمای محیط |
داخل محیط |
41 |
مربا و شربت |
2 سال |
دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
42 |
سرکه |
4 سال |
دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
43 |
ترشیجات و شورجات |
5/1 تا 2 سال |
دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
44 |
آبلیمو و آبغوره |
1 سال |
دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
45 |
رب انار |
2 سال |
دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
46 |
رب گوجه فرنگی کنسرو |
2 سال |
دمای محیط و پس از باز کردن درب داخل یخچال |
47 |
ادویه جات |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
48 |
لواشک |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
49 |
مواد پرک شده |
1 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
50 |
چای |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
51 |
چیپس |
4 ماه |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
52 |
حبوبات |
1 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
53 |
پودر نارگیل - گردو - بادام |
1 سال |
1-6c |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
54 |
پودر ژله |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
55 |
سبزی خام بسته بندی |
3-5 روز |
دمای محیط |
داخل یخچال |
56 |
عسل |
2 تا 3 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
57 |
خشکبار |
1 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
58 |
بیسکویت و بیسکویت کرمدار |
6 تا 12 ماه |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
59 |
نمک یددار |
1 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
60 |
شکلات |
1 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری می شود |
61 |
گندم - جو - ذرت کامل |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
62 |
موسیر خشک |
1 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
63 |
تخم مرغ
تخم مرغ |
3 تا 4 هفته
1 هفته |
4-6c
18-20c |
داخل یخچال
خارج از یخچال |
64 |
روغن جامد |
2 سال |
دمای محیط |
در محیط خشک و خنک نگهداری شود |
65 |
روغن مایع |
1 سال |
دمای محیط |
دور از تابش آفتاب نگهداری شود |
66 |
خمیر دندان |
2 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
67 |
کرم مرطوب کننده |
2 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
68 |
مایع ظرفشویی |
2 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
69 |
مایع صابون |
2 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
70 |
صابون |
3 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
71 |
پوشک بچه |
3 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
72 |
خوشبو کننده هوا |
3 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
73 |
حشره کش پودری |
3 سال |
دمای محیط |
دمای محیط |
74 |
سبزی آشی منجمد ( سرخ نشده ) |
1 سال |
18c- |
داخل فریزر |
75 |
سبزی خرده شده ( سرخ شده ) |
1 سال |
18c- |
داخل فریزر |
76 |
پیتزا منجمد |
6 ماه |
18c- |
داخل فریزر |